,

Musik

Nu har jeg simpelthen gjort det: Jeg har bestilt nogle ordentlige højtalere til computeren i erkendelse af, at det er her, jeg lytter til musik.

Som udgangspunkt har jeg ikke en krone og alt over 25 øre er for dyrt, men nu vil jeg have noget ordentligt at lytte med. De højtalere til PCen, jeg har nu, kostede vist ca. 128 kroner og de mangler ‘bund’. Jeg elsker musik, men jeg har ikke noget ordentligt at lytte med, der hvor jeg lytter.

Jeg har tilbragt en stor del af aftenen på Pricerunner og med samtale med min gode ven Gert, og jeg er kommet frem til, at disse højtalere dækker mit behov. Jeg glæder mig allerede til de kommer med posten.

Gert vil så prøve at hjælpe mig med at finde ud af, hvordan jeg kan koble mine skønne B&W højtalere i stuen op på fjernsynet. Jeg har set en enkelt (krigs-)film, hvor der var gjort et eller andet ved lyden, som gjorde, at det lød som om, flyene kom forbi udenfor vinduet; det var ret fascinerende, og sådan vil jeg gerne have alle mine TV-programmer til at lyde.

15 replies
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Kære Gert

  Det glæder mig, at du kan godkende højtalerne. Jeg har ikke særlig meget forstand på det og må lade mig vejlede af, hvad andre har skrevet. Jeg glæder mig vildt meget til at høre dem live. Jeg tror, de kommer i morgen.

  Det er så dejligt, at du vil hjælpe mig med fjernsynet. Tusind tak. Selv har jeg en stor blokering mod at gå i gang. Jeg glæder mig til flyvepladsen.

  ../Hanne

  Svar
 2. Gert Larsen
  Gert Larsen siger:

  Kære Hanne

  De ser solide og gode ud. De skal nok leve op til dine forventninger.
  Vi må finde nogle 7 meter lange jack-stik, så skal vi nok få gang i fjernsynet. Det bliver en hel flyveplads 🙂

  Gert.

  Svar
 3. Donald
  Donald siger:

  Jeg så godt indlægget i går men nåede ikke at kommentere på det: Jeg vil ikke have krigsfly drønende forbi udenfor vinduet 😉

  Men bortset fra det, så forstår jeg godt glæden ved god lyd! Selvfølgelig. Jeg håber virkelig at du kan finde rede i alt det, der koster mere end 25 øre! Jeg selv kører jo også meget småt og går meget efter genbrugsbutikken. Det kan jeg lige klare. 🙂

  God fornøjelse, når posten kommer! 🙂

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   På en måde – eller flere – er du jo enig med Eric – men jeg syntes, at det var en fantastisk lydoplevelse, helt som at være der selv.

   Jeg skal ‘bare’ finde mig et arbejde, så kan jeg godt tillade mig at købe et par højtalere for dem tror jeg ikke, man kan finde i en genbrugsbutik.

   Højtalerne er sendt i dag, så jeg håber, de kommer i morgen. Jeg glæder mig 😎

   Svar
 4. Eric
  Eric siger:

  God lyd er vigtigt for musikoplevelsen, helt sikkert, og det med fjernsynet må kunne lade sig gøre. Det er vist mange år siden, man lavede TV uden udgang for lyd; men hvis jeg skal have flyvemaskiner uden for vinduet, skal det afgjort være svævefly! 😉

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Du har ret i, at ethvert TV må have udgange til lyd. Jeg er bare så dum til TV – jeg kan finde ud af at skifte kanal og at skrue op og ned for lyden, længere rækker min evner ikke. Jeg har fx prøvet at lede efter hvordan man laver en kanalsøgning, men det kan jeg ikke engang finde ud af, og manualen giver ikke et svar.

   Det var nu ellers ret fascinerende med flyene uden for vinduet 🙂

   Svar
 5. overleveren
  overleveren siger:

  Dejligt med gode højtalere ved computeren.. så jeg håber du bliver glad for de nye højtalere. Selv ville jeg dog være for nærig til at give så meget for det men er heller ikke noget musik-menneske.

  Og så forresten.. god fornøjelse med sætte ekstra højtalere på tv.. dét er til gengæld noget jeg går op i… men det kan godt være lidt drilagtigt…

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Man køber jo lidt i blinde, når man køber højtalere på nettet. Jeg har dog brugt en del tid på at læse anmeldelser af forskellige mærker, så i realiteten er man nok bedre rustet ved at købe på nettet end i en fysisk butik.

   Jeg håber, Gert kan fixe de ekstra højtalere til TVet. Selv kaster jeg på forhånd håndklædet i ringen.

   Svar
 6. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Gert er en superven at have! Da jeg flyttede, stod han her søndag morgen kl. 09:00 med værktøjskassen klar.

  Jeg regner også med, at jeg får tjent underskuddet ind!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *