Sommernat

Det er nat, men jeg kan ikke sove

Kugledynen er for varm, men jeg har ikke andre – det er egl. dumt, for jeg kunne bare gå ud at købe en. Men hvad kan man så lave i en sommernat?

Aktiviteter

 • Fuglene pipper så glade efter den store sommerregn er ovre.! Det er hyggeligt at høre på.
 • Jeg har fået mit højt elskede slægtsforskningsprogram Legacy 9 til at køre ret stabilt i Linux under noget, der hedder Wine, hvor man kan få rigtig mange Windowsprogrammer til at køre på Linux. Det kan være praktik, hvis man ikke kan finde et alternativ, der decideret passer til Linux. På den måde får man det bedste af to verdner.
 • Alle billederne til Legacy er bragt på plads. 1.500 billeder på et splitsekund. Jeg har en fantastisk computer og med en SSD går tingene altså rigtig stærk. Og det er min fornemmelse, at det går endnu stærkere med Linux.
 • Jeg har kæmpet (videre) med at få Ubuntu til at køre i en Virtuel Boks. Jeg har gjort Google træt, så nu opgiver jeg, og jeg lever nok også uden at lege med Ubuntu. Egentlig har jeg vel nok legetøj i forvejen…
 • Har hørt et par af psykologsesionerne fra 2015. Du milde hvor var jeg langt ude, og hvor havde jeg det dårligt. Jeg kan takke psykolog og erhvervsrådgiver for at være i live i dag. Det hele så så sort ud, og der var ingen ende på de dystre udsigter. Hold da op. Jeg er taknemmelig for det liv, jeg har fået her fire år efter.
 • Jeg har forberedt mig lidt på det patientfeedbackmøde, jeg skal til om 12 timer. Det skal dreje sig om PSI-pladserne/-konceptet (PSI står for PatientStyret Indlæggelse), og det er grundlæggende godt, men jeg synes ikke, man skal være blind for, at der også kan være tale om en stor besparelse, hvis man kan sende patienten hjem efter de fem dage, hun kan være i PSI-sengen i modsætning til en ‘rigtig’ indlæggelse på måske tre uger.  Men det er en positiv besparelse for alle parter. Det er ikke en sommerlejr at være indlagt på en psykiatrisk afdeling, så de fleste vil nok helst hjem hurtigst muligt. Af og til ved man bare, at man ikke kan tage vare på sig selv, og så er psyk. det rigtig sted at være.

Og nu vil jeg gå i seng igen og prøve at sove bare en smule. Hvis nu bare de fugle kunne stoppe deres pip pip.

2 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Varme sommernætter kan være noget bøvlede at komme igennem, men det ser joud til at det er gået ret godt.
  Det er egentlig ret smart at du har kunnet genhøre nogle 4 år gamle samtaler og høre den store, store forskel på livet dengang og nu. Det må give en god følelse: jeg klarede det.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Ja egl. hyggede jeg mig meget godt i nat – og en blogpost kan man jo altid skrive.

   Jeg har stor glæde af af og til at høre de gamle lydfiler. De er som vidner til mit liv; en rolle som det ellers kun er en rolle I læsere og en ven spiller. Der er ganske rigtigt en glæde ved, at det er gået så godt. Det havde jeg ikke troet, da jeg sad i suppedasen. Jeg vil sige som Helle Thorning “Vi gjorde det”, bortset fra at der kun var mig.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.