,

Skribent

Skribent

Masser af tid

Jeg har masser af tid og en del af den kan snildt gå med at skrive til POV.International. Jeg er gået i gang og har indsendt en artikel om ECT-behandling og en om det androgyne i mig og vejen dertil. Om de kan lide artiklerne eller ej, ved jeg selvfølgelig ikke, men nu er der åbent for tag selv-bordet. De kan tage det, de kan bruge. Eller de kan lade være, men jeg håber naturligvis på, at de kan bruge bare noget af det, jeg skriver.

Jeg kender en af journalisterne på forhånd, og hun er så sød at hjælpe mig lidt i starten. Hvem ved fx uden videre, at man ikke længere bruger semikolon eller udråbstegn eller hvad en manchet er? Jeg elsker ellers semikolon, men det er så en saga blot… Men jeg elsker ordene og sproget, så jeg skal nok komme igennem det. Og det er en kæmpe glæde at være blevet spurgt, om jeg vil bidrage. Selvfølgelig vil jeg det.

Wordfeud

Apropos ord: jeg er begyndt at spille Wordfeud med min cyberven oppe på Mors. Han kom fluks 80 point foran fra morgenstunden, og dem har jeg ikke helt formået at indhente. Min spilstatistik er virkelig dårlig, men det morer mig at spille. Næste gang er det mig, der kommer i førertrøjen fra starten. Jeg har et vindergen i mig, det skal bare støves af.

Hvis du vil spille Wordfeud med mig, er mit brugernavn overraskende nok “Stegemüller”.

Puslespillet

Jeg forsøger mig med “Garden Shed”, oversat på æsken til “Udhus”, der rummer fem hunde, en kat og en pokkers masse blomster tilsat et enormt rødt tegltag. Vi lagde det også på afdelingen, men det var ikke mig, der var mesteren. Mesteren var C., som ingen kunne slå. Gid jeg havde hendes evner. Jeg kan slet ikke få brikkerne til at hænge sammen, men jeg går (u)tålmodigt rundt om spisestuebordet i ihærdige forsøg på bare at finde en enkelt brik eller to, der kan hænge sammen. Præsten var her til formiddag, og hun er af den irriterende type, der kan gå en gang om bordet og så have fundet fem brikker, der kan sættes sammen. Vi har aftalt, at næste gang lægger vi puslespil. Jeg er jo sikkert ikke blevet færdig med udhuset til den tid 🙂

Hos tandlægen

Det er også altid en glæde at gå til tandlægen, for hun siger altid “det ser så fint ud”. Man kan så spørge, hvorfor det alligevel koster 560 kr. ? Vrøvl! Jeg ved det godt. Hun skal selvfølgelig have penge for de undersøgelser, hun laver for at kunne konkludere, at det netop ser fint ud. Hendes tid er ikke gratis; det er kun min tid der er gratis lige p.t.

Hun var så sød, at hun spurgte, om jeg havde været nogen spændende steder her i sommer. Selv havde hun være to uger i Egypten. Jeg kunne kun svare, at jeg havde været fem uger på psykiatrisk afdeling.

Vi ender altid med at drøfte, hvornår jeg skal komme igen. Hun siger om fem måneder, men jeg siger om tre måneder, og jeg vinder. Der er ingen grund til at komme så ofte, når alt er fint, men jeg tænker tilbage på de år, hvor mine tænder lignede en katastrofe på grund af mundtørhed, og nu skal jeg bare ikke risikere det mindste. Jeg har kun 103.000 til tandlægeregning en gang i livet.

Og nu går jeg altså ind til det puslespil igen.

6 Svar
 1. Pia Schultz
  Pia Schultz siger:

  Hej til dig.
  Jeg har læst din artikel idag i POV om identitet. Meget spændende. Man blir aldrig for gammel for at prøve nyt vil jeg vove at påstå.

  I 1993 blev jeg det jeg er idag, allerede i 4-5 års alderen var der nogle “signaler” som jeg ikke forstod og været gift 2 gange og 2 børn – men jeg fik et sammenbrud i forbindelse med en fest. Og så var bolden kastet. Det skete i Malmö.

  Jeg er ved at skrive en bog om mit liv Det radioaktive blomsterbarn hvor musikken er den røde tråd gennem mit liv.

  Jeg glæder mig til at følge dig fremover.

  Mvh
  Pia.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Velkommen til min blog og tak for din kommentar, der lige skulle godkendes først, da det er første gang, du kommenterer her på siden. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Det glæder mig, du fandt indlægget om identitet spændende. Du har ret i, at man aldrig bliver for gammel til at prøve noget nyt. Det lyder som om, du også er modig! Flot klaret.

   Jeg vil kun være glad, hvis du har lyst at følge mine skriverier fremover.

   Bedste hilsner
   Hanne

 2. Birgit
  Birgit siger:

  Jeg glæder mig til at læse dine artikler på POV. Hvis u er ‘ked’ af at miste dit semikolon, så er jeg det til gengæld over at udråbstegn ikke bruges længere … jeg elsker udråbstegn …!

  Når jeg ind i mellem forvilder mig ind i en genbrugsbutik, så har jeg set, at de somme tider sælger brugte puslespil, så det kan du da se efter, hvis du kommer forbi sådan en. Derudover kan du garanteret også finde puslespil til både computer og iPad.

  Og mht. tandlægen så er det dyrere, når du afviger fra tandlægens anbefaling af intervaller, for hvis han/hun mener det er nok med en gang om året, så får du kun tilskud til den ene gang, og alle eftersyn ud over det, skal du selv betale det hele for.

  Knus

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Birgit

   Tak skal du have. Jeg håber, du vil kunne lide dem. Noget er helt nyt, mens noget tidligere har været publiceret på hjemmesiden (ikke bloggen) fx den første om ECT (elektrochok). Jeg er meget spændt på de reaktioner, der måtte komme. Pludselig vil læseskaren jo blive enorm i forhold til, hvad jeg kan skabe på min egen lille blog.

   Udråbstegn vil jeg nu ikke svane. Det svarer for mig lidt til emojis 🙂 jf. vores tidligere debat om det emne.

   Et nyt og lækkert puslespil koster ca. 100 – 130 kr. og det vil jeg gerne betale, for den særlige type jeg kan lide. Det skal være XL-brikker og de skal være tykke, så de kan holde i mange år.

   Jeg var slet ikke klar over det, du skriver om betalingen hos tandlægen. I feltet står der 12 mdr., hun siger fem mdr. og jeg siger tre mdr., og så betaler jeg med stor glæde. Efter de problemer jeg har haft sidder pengene ret løst på den konto.

   Knus

 3. Eric
  Eric siger:

  Det er godt, at du har ting/opgaver, der kan fylde hverdagen, og som du hygger dig med.
  Det med, at “man” ikke længere bruger semikolon og udråbstegn, må være intern POV-retskrivning. Fx lever semikolon i bedste velgående i retskrivningens § 44.
  “Uden de to tegn, ville skriftsproget være fattigere,” råbte han. – I den sætning ser det da fuldstændig bøvet ud med komma i stedet for udråbstegn, basta!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja det er virkelig god – det betyder nemlig at billederne bliver trængt i baggrunden, for de er der selvfølgelig stadig, og det kan vare længe, før de forsvinder, men det kan også vare kort tid. Det kan man ikke vide med psykoser.

   Det er da interessant med § 44; den vil jeg tjekke.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.