, , ,

Snart med homebox

Dagens oplevelser med TDC.

Med usvigelig præcision ringede TDC kl. 08:14 og meddelte mig, at mit internet igen virkede. Heldigvis havde jeg sagt på arbejdet, at jeg først kunne komme, når jeg havde haft kontakt med TDC. Jeg var nemlig på forhånd sikker på, at det ville gå sådan, at de ville fortælle, at alt virkede, men at det gjorde det så ikke. Ergo var jeg heldigvis hjemme og kunne fortælle dem med det samme, at jeg fortsat ikke kunne komme på nettet.

På ingen tid besluttede den superflinke medarbejder at sende mig nyt udstyr, da det gamle åbenbart er kaput – så nu er jeg forhåbentlig snart på nettet igen – denne gang med TDC Homebox. Jeg er i virkeligheden ikke meget for at skulle i gang med at sætte det op, for jeg har på forhånd fornemmelsen af, at det kan jeg ikke finde ud af. På den anden side er vejledningen sikkert lavet for folk, der er endnu mere hardware-mongoler end mig, og alting er holdt i farvekoder (fortalte den flinke medarbejder beroligende). Hvis jeg nu er rigtig heldig og der ikke er for meget stormvejr, skulle jeg have udstyret i hånden på torsdag.

TDC følger endda op på, hvordan det går, hvilket jeg synes er meget imponerende. Det betyder, at de vil ringe om en uge og spørge, om det er gået godt. Nu håber jeg så, at det går godt, for ellers bliver jeg jo nødt til at tage endnu en møde-sent-dag, for at kunne få hjælp og vejledning. Hvad hjælper eventuel hjælp, hvis jeg sidder inde på arbejdet?

Samlet set har jeg det bare sådan, at ens hardware bare skal virke, og det interesserer mig dybest set ikke, hvordan det fungerer. Det er på den anden side lærerigt at være uden ordentlig internetforbindelse i bare nogle dage. I guder, hvor er man handicappet.

2 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Åh, hvor er jeg enig… det er lige som med vaskemaskiner, komfurer og køleskabe og den slags – det skal bare virke; det er legen med det indvendige eller funktionen, der er det spændende.
  Det er fint med farvekoder, men der er mange farveblinde – de kan sikkert rende ind i problemer 🙂
  Bortset fra det, virker den service, du fik fra TDC, ret god, men de er altså også sultne for tiden, for kunderne flygter i en lind strøm. Senest har jeg set i Ældre Sagens medlemsblad, at de her anbefaler folk at droppe TDC og finde en billigere udbyder. TDC er tilsyneladende langt den dyreste.

  Jeg håber du får det til at fungere, for det er ikke spor sjovt at miste den forbindelse, når man først har vænnet sig til, at den altid bare er der.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Py ha hvor er jeg pludselig glad for, at jeg ikke er farveblind 🙂

   Det er typisk mig at have det dyreste. På en eller anden måde får jeg ikke set mig nok omkring, eller også kan jeg bare ikke gennemskue markedet. Da jeg flyttede fra Vanløse til Hvidovre kunne jeg desværre ikke længere have Fullrate, som jeg ellers var godt tilfreds med, og TDC var på det tidspunkt hurtigst til at levere bredbånd.

   Jeg håber også meget på, at jeg får det til at fungere ved egen hjælp. Jeg frygter at se mig selv viklet ind i kabler, som jeg ikke ved hvor skal hen 🙂

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.