Så kører det

Linux

Installationerne er tilendebragt

Jeg er nu indehaver af både Windows 10 og Linux Mint Cinnamon. Det er sat op, så jeg kan vælge, når PC’en starter op (dualboot). Så kan jeg lære Linux Mint stille og roligt og skifte fra Windows 10, når jeg føler mig klar. Det er trods alt en helt anden verden.

Min tekniker kom, så og sejrede. Han er bare så dygtig. Det var spændende at sidde ved siden af og iagttage, om hans skærmbilleder så ud som mine gjorde, og det gjorde de overhovedet ikke. Der, hvor man skulle vælge om det skulle være dualboot eller ej, fik han teksten a la ‘ved siden af Windows’ og den fik jeg på ingen måde. Alt så anderledes ud med en masse tal, som jeg ikke kunne gennemskue og navne på partitioner a la ext4-fs, som ikke siger mig ret meget.

Vi kiggede lidt på USB-pinden og konstaterede, at databasen havde mangler, selvom jeg brugte Rufus til at lave USB-pinden med. Han kunne heller ikke køre installationen med pinden. Så snart vi skabte en ny pind, trillede det bare på ingen tid.

Dokumenter og billeder

Dokumenter og billeder er placerede på en disk for sig, så selvfølgelig burde der ikke kunne ske dem noget, alligevel er der ikke gået en dag, hvor jeg ikke har tænkt, at jeg ville være lykkelig, når jeg så dem. Således blev jeg lykkelig her til eftermiddag.

Fremad

Nu skal det gå fremad med Linux, for lysten til at lære er stadig til stede – men jeg har lige et par ting i Windows der skal ordnes, koder, adgangen til Facebook og mails osv. Der bliver nok at gøre, og jeg skal også passe på musearmen, den er slem nok. Så jeg kommer ikke sådan lige ud over stepperne.

5 Svar

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.