Problemer med Endomondo

Endomondo er en applikation til iPhone.

Endomondo kan fortælle om distance og mellemtider, og det er ganske fornøjeligt at have den slået til, men det er irriterende, når det ikke virker som det skal. I dag prøvede jeg fx at slå “auto pause” til med det resultat, at jeg ikke fik mellemtiderne læst op, og at Ms. Endomondo konstant syntes, at jeg holdt pause. Jeg prøvede at stoppe og at slå det hele fra med det resultat, at jeg ikke fik Endomondo sat til igen. Heldigvis ved jeg fra forleden dag, at ruten jeg løb er 10,05 km.

Der er noget vældig opmuntrende over en stemme i øret, der fortæller hvordan mellemtiderne ligger. Det får en til at rulle eller cykle lidt hurtigere. Jeg forstår så bare ikke, hvorfor det ikke virker hver gang. På min cykeltur i går fik jeg fx intet læst op, men kunne dog tracke den samlede rute. Jeg kunne heller ikke få ruten vist via Google på nettet, men kunne dog få den vist på iPhone.

Samlet set virker det som om, man skal behandle Endomondo med forsigtighed, for hver gang man ændrer en indstilling, er det som om man skal prøve den af, før den virker. Det er dog irriterende, for når man har den slags grej, skal det bare virke hver gang. Ak ja; verden var simpel dengang man bare cyklede eller rullede en tur.

Jeg har prøvet at skrive til Endomondo support om mine problemer med audio coach; men det resulterede bare i et standard svar om at tjekke deres support  fora, hvilket jeg selvfølgelig havde gjort på forhånd.

4 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Jeg kan godt se, at det er noget af en videnskab at tage sig en cykel- eller rulleskøjtetur 🙂
  Det er ikke svært at forstå, at man kan blive grebet af det, men jeg tror nu alligevel, at jeg holder mig til ture i skoven og til skovsøer…

  Standardsvar er som regel yderst irriterende… håber det lykkes dig at få noget ordentlig support.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen. Du har fuldstændig ret, og til tider kan jeg også savne det simple, enkle hvor man bare tager af sted, men den moderne teknik gøre turene sjovere, når den ellers virker.

   I øvrigt holder jeg selv meget af ture i skoven, jeg har bare ikke rigtig noget skov i nærheden, eller også er det bare mig, der ikke forstår at bruge Vestskoven rigtigt.

 2. Eric
  Eric siger:

  IT er en evig kilde til sorger, men hvor ville verden være kedelig uden, nu vi har smagt frugten.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric. Ja og IT står til tider for Irriterende Ting. Når Endomondo ellers gør som den skal, har jeg meget glæde af “audio coachen”, der oplæser distance og mellemtider, det giver lige et kick at køre hurtigere end den foregående kilometer.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.