,

Nyheder

cykel

Indholdsfortegnelse

Arbejde

Min kontrakt løber som bekendt til 1. april i år med genforhandling februar/marts. Jeg har længe gået og tænkt over, hvornår jeg kunne tillade mig at sætte processen i gang altså et pænere ord for at rykke for vished. I dag tog jeg mod til mig.

Firmaet er meget tilfreds med min indsats, men det bliver alligevel kun til en foreløbig forlængelse med seks måneder dvs. frem til 1. oktober 2020. Det skyldes ikke mine forhold men chefens overvejelser om omstruktureringer, da der ikke er helt nok at lave for den anden fleksjobber og mig; på den anden side skal vores opkald jo varetages af nogen. Spørgsmålet er, om kundeservice kan klare disse opkald oveni alt det andet, de har? Chefen skal have stor ros for sin ærlighed om sine bevæggrunde

Skal der ikke ske omstruktureringer, kan jeg vist være ret sikker på en fastansættelse, men jeg vil ses det, før jeg tror det.

Foreløbig er jeg glad og tilfreds, selvom nummer et selvfølgelig havde været en fastansættelse. Dette giver mig en lidt længere ansættelse på CV’et eller hvad man efterhånden skal kalde det dokument, jeg har at vise frem, og det vil give mig en pæn og aktuel anbefaling.

Og hvem ved… der er jo ingen, der hindrer mig i sideløbende at søge et nyt og varigt fleksjob i samarbejde med jobcenteret.

Cykel

Jeg fik min fine, gode cykel sat i stand i efteråret, men har ikke rigtigt fået kørt på den, for jeg tør ikke. Den er ganske enkelt for stor til mig. Før i tiden passede den fint i størrelsen, men det er som om de to eller tre år i kælderen har fået den til at stå at vokse helt af sig selv. Nu kan jeg komme på men ikke af uden at være bange for at falde. Det er et herrestel, så benet skal over sadlen.

Da jeg var færdig med dagens gåtur, gik jeg over til cykelhandleren på den anden side af gaden og forelagde ham min idé om at købe et nyt stel og så sætte alle de ‘gamle’ dele (som slet ikke er gamle) over på det nye stel. Han tog mål og kom frem til, at det nuværende stel er ca. fem cm. for stort, og det er meget på en cykel.

Han vil nu gå i gang med at finde et stel, der passer i størrelsen, hvor flest mulige dele kan genbruges. Krankboksen kan næppe genbruges, for dem man  laver i dag er meget bredere, forklarede han. Det er ærgerligt, for en krankboks er temmelig dyr.

Uanset hvad han kommer frem til, regner jeg med, at det samlet set bliver billigere end at købe en ny cykel i den kvalitet. Jeg vil så gerne cykle, men det skal også være sikkert.

 

 

2 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Det er godt, at chefen er ærlig, men uvished er “dagens ret,” når man er den lille.
  Jeg tænker på, om ikke det bedre kunne svare sig, at sælge den gamle cykel og købe en ny? Brugtprisen er nok ikke god, men timelønnen for den anden “skrædder-løsning” kan ikke være uvæsentlig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja du har ret mht. uvisheden. For søren hvor er jeg træt af den. Nu er den i det mindste sat på stand by i seks måneder. Og som sagt kan ingen hindre mig i at lede efter et varigt fleksjob i løbet af de seks måneder. Heldigvis har jeg en god fleksjobkonsulent i Hvidovre Kommune.

   Jeg har også overvejet at sælge den gamle cykel – problemet er, at jeg ikke har kvitteringen for den, og så kan jeg nok ikke få ret meget for den? Men du har ret i, at “skrædderløsningen” godt kan blive halv-dyr for nu ikke at sige hel-dyr.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.