, ,

Nu er der styr på kablerne

Nu er der styr på kablerne

Er det ikke bare pænt?

Nu er der styr på kablerne

Jeg har en ven med mere praktisk håndelag end mig selv (der skal nu heller ikke meget til), og han har i dag været her og ordnet samtlige kabler, der bare lå og flød under skrivebordet. Det har de gjort i 15 år uden egentlig at genere mig, men efter jeg købte mit sidste skrivebord, der vil holde min tid ud, hvorfor det er “sidste”, kunne selv jeg se, at der manglede sammenhæng. Jeg kunne ikke have verdens smukkeste skrivebord fra Domusnord og så have det kabelhelvede nedenunder.

Kabelhelvede er synonym med “ormegård”, der måske er et lidt pænere udtryk.

Jeg købte to “D-Line stor kabelskjuler” i sort, for at de kunne passe med kabinettet til PC’en, og så kom John og fiksede det hele for mig. Er det ikke bare pænt?

På videoen ses

  • Slægtsprogrammet Legacy med overblik over mine (adoptiv-)forældre.
  • Den uundværlige “Sogn, Herred, Amt” fra Danske slægtsforskere.
  • To printere: En til farve og scanning samt en laser til sort/hvid.
  • Pæne lamper over arbejdsstationen boret ind i den nederste hylde. Desværre er de 15 år gamle, og derfor ikke LED.
  • Bordskåner til kop/glas da der nødigt skulle ske noget med det nye skrivebord.
  • Skærmen er en gammel 32″ fra Acer – som fungerer upåklageligt. Af og til overvejer jeg en to-skærms-løsning, men jeg synes egentlig ikke, jeg behøver det. Det fungerer fint med en skærm, som jeg er vant til. Og jeg tror bare, jeg vil blive forvirret af to skærme, selvom jeg nu har plads til det.
  • Kabelskjulerne i funktion.
  • Der er synlige kabler tilbage, men et eller andet sted skal de jo være. “Ormegården” er dog reduceret til en tiendedel.

Videoen er 55 sekunder lang og viser mit “hjemmekontor”, der nu endelig er, som jeg gerne vil have det.


Har du en mening om hjemmesiden?

Hvis du mener noget om hjemmesiden, kan du blive hørt her. Din IP-adresse vil blive gemt og cookies gemmes, hvis du tillader det. Tillader du det ikke, kan besvarelsen ikke indsendes.

Har du kommentarer til artiklen?

Så er jeg glad for at modtage dem i relation til artiklen, dvs. i artiklens kommentarfelt i bunden af denne side og ikke på Facebook. Jeg svarer dig også relation til artiklen og ikke på Facebook. Det skyldes, at kommentarer og artiklen jo ellers dekobles, og så er din kommentar ikke noget værd i fremtiden. Det er ærgerligt for os begge.

Hvis du ikke tidligere har kommenteret en af mine artikler her på siden, skal din kommentar først godkendes (spamhensyn). Min responstid er under normale omstændigheder kort. Herefter vil du stryge lige igennem.

3 Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] så tror jeg faktisk, jeg stiger af “det relationelle” og passer mine arkivalier i mit skønne nye hjemmekontor. Når jeg er sammen med mig selv, hvilket jeg er ret god til og har det rart med, gør/er/siger jeg […]

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.