Løsninger

Det er som om der er nogle ting, der langsomt begynder at løse sig:

 • Spamproblemet er løst ved noget så banalt som at ændre kodeordet. Jeg havde prøvet alt muligt andet, men intet hjalp. Jeg må være blevet hacket, altså nogen må have opsnappet mit kodeord og misbrugt det. Det er dejligt at slippe for de mindst 100 mails pr. dag.
 • Patrick fra skadedyrsfirmaet har været her og sprøjte en ekstra gang, fordi jeg så fire levende dyr i går. Han har givet den nye sengeramme og madras en ordentlig tur også. Han kommer igen om 14 dage, og er fortrøstningsfuld, og så kan jeg vel også være det.
 • Jeg har nu aftalt med ham, at vi skal følges til en gudstjeneste i Pinsekirken på søndag. Det glæder jeg mig til. Han har fortalt en del om det fællesskab, de har. Det lyder meget tiltalende. Det lyder også tiltalende, at de er så dygtige til at tiltrække unge mennesker og mange forskellige etniciteter. Det mangler vi i folkekirken.
 • Det var dejligt at sove i en seng i nat og ikke bare på en madras på gulvet. Ingelise hjalp mig med at samle sengen. Du milde et arbejde; det tog os tre timer og det var hinsides min tålmodighed. Jeg havde aldrig klaret det selv, for jeg er ikke særlig god til at læse tegninger, jeg vil hellere have noget tekst; i hvert fald skal der være tekst, der supplerer tegningerne.
14 Svar
 1. Lene
  Lene siger:

  Pinsekirken er ikke det samme som 7.dags adventisterne. Jeg er spændt på at høre om din oplevelse med kirkebesøget. Jeg er så beriget at det meste af min svigerfamilie kommer i frikirker; pinsekirken og missionsforbundet. Pinsekirken har de to familier, der var der, dog meldt sig ud af. Det blev for meget halleluja religion, altså sådan noget ala “hvis blot du tror stærkt nok, så går det godt” og det er noget vrøvl. Som sygeplejersker ved jeg jo, at sygdom og ulykker ikke skelner mellem troende , stærkt troende og ikke-troende mennesker. Når det er sagt, så har jeg haft gode oplevelser i pinsekirken, netop pga mange unge, meget musik og en meget kærlig omfavnelse (i overført betydning) af de mennesker, der kommer der.
  Og så håber jeg at de små bæster, der har invaderet dit hjem, er ved at være nedkæmpet. god dag til dig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Tak for præciseringen af, at Pinsekirken ikke er det samme som 7. dags adventisterne. Det anede mig nok. Der skal bestemt nok komme en post om besøget i Pinsekirken; jeg er meget spændt på det. Jeg er naturligvis meget enig med dig i, at sygdom og ulykker rammer i flæng – tro eller ej – og alt andet er noget vrøvl. Jeg er ikke til halleluja-kirker! Jeg føler mig velforankret i den evangelisk-lutherske kirke, men måske har vi noget at lære. Fx synes jeg, det kunne være spændende at finde ud af, hvordan de kan få så mange unge medlemmer.

   Jeg tror, utøjet er ved at være væk. Det er forfærdeligt, og jeg håber aldrig, det sker igen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   I hvert fald nogle af problemerne ser ud til at løse sig; du har ret i, at det er det, man har dem til.

 2. Donald
  Donald siger:

  Bruger du flammekaster mod de levende eller knuser du dem i køkkenvasken?
  Jeg tror som Eric at der er styr på det og at du kan få hjælp igen om 14 dage. Jeg har kigget efter mærker her. Når det klør på benet, bliver jeg hysterisk – men jeg har ikke dyr, det er en slags svamp, som min mor også havde, og det kan bevirke kløe mv.

  (Man kunne frygte, at sådan en kløe var udslag af et insektbid – endog en myg kan indfinde sig midt om vinteren (under for mennesker ugunstige forhold) men der er ingen røde pletter og heller ikke noget ved sengen, madrassen, lagnerne eller noget som helst 🙂 Pyha!)

  Jeg glæder mig til at høre om kirketuren. Er Pinsekirke ikke det samme som “Syvende Dags Adventister” eller har jeg misforstået noget?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   De levende knuser jeg mellem to negle og det vælder ud med – mit – blod. Det er bare så ulækkert, men hvad kan jeg ellers gøre. Jeg kan godt forstå, du er begyndt at kigge efter dyr efter alle mine historier. Jeg vil også selv være meget mere opmærksom i fremtiden. Jeg har ikke set nogen levende siden i søndags, og det er jeg glad for. Nu har han sprøjtet sengerammen, så de i hvert fald ikke kan komme op til mig der – der er jo en grund til at de også hedder “bed bugs”.

   Jeg tror ikke, at 7. dags adventister er det samme som Pinsekirken, men jeg ve det ikke med sikkerhed. Sidstnævnte fokuserer på Helligånden, der jo viste sig i netop pinsen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Ja! Du kan også tro, jeg skønner på det, og prøver at fokusere på det positive.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Det er nemlig gode nyheder!

   Jeg er ved at blive sindssyg af de væggelus, og jeg bliver så bekymret, når jeg ser en levende. En fuldvoksen kan lægge op til fem æg pr. dag, og æggene kan være levedygtige i 18 måneder, så det er vigtigt at være opmærksom hele tiden. Han mener, der er styr på det nu.

   Det er virkelig dejligt at være ude over det problem med spam. Tænk at kuren var så simpel.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.