,

Kommentarfeltet – opdateret 14:30

Opdatering 14:30

Feltet er på plads igen! Skriv, skriv, skriv, så bliver jeg så glad.

Hvor blev det nu af?

Både Eric og Jørgen har gjort mig opmærksom på, at man ikke længere kan kommentere de enkelte blogposter. Jørgen spurgte endda, om det er den nye stil?

Tak til jer begge to, for det er en så basal funktion ved en blog, at jeg slet ikke havde testet det. Det viser sig, at når jeg bruger temaets mere avancerede dele, skal man selv kode feltet. Og det kan jeg ikke finde ud af. Mon Google kan? 🙂

Og til Jørgen: det er på ingen måde den nye stil. De lige knap 11.000 tusind kommentarer, der ligger i databasen lige nu, er dyrebare for mig.

Måske vil I skrive alt det, I ville have skrevet, her? Så bliver jeg så glad.

 

6 Svar
 1. Birgit
  Birgit siger:

  Kære Hanne
  Jeg havde også undret mig over, hvor det var blevet af.
  Nå, men kommentar til dit indlæg om afskeden med din psykolog:
  Det var bare så rørende et indlæg, og det fik mig til at tænke på din bog. Som du nok også har fået at vide før, så er du allerbedst, når du er hudløst ærlig, og når du fuldstændig åbent fortæller om dine følelser. Jeg blev som sagt virkelig rørt, så mere af den slags i bogen!
  Og så synes jeg for øvrigt, at det er synd, at du ikke kan få lov til at fortsætte hos hende resten af dit liv, for det har du fortjent.
  Knus og godt nytår
  Bix

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Bix

   Tusind tak for dit fine indlæg!

   Det er som om, jeg ikke kan finde ud af nærmest at “skrive et blogindlæg i bogen”. Det er simpelthen to forskellige medier (for mig), og bloggen har jeg øvet og trænet på de seneste ti år.

   Jeg ville også gerne fortsætte resten af livet… men på en eller anden måde er jeg vel også “færdigbagt”.

   Knus & vi ses
   Hanne

   • Birgit
    Birgit siger:

    Ja for pokker, det er da helt vildt, så langt du er kommet. Hvem skulle dog have troet det for et par år siden. Så hvis du skal ‘klare dig selv’, kunne det nok ikke have været sket på et bedre tidspunkt!
    Kh. Bix

 2. Jørgen
  Jørgen siger:

  Det er godt det ikke er nye tider uden kommentarmuligheder – og godt det delvist er løst. Om Google kan bidrage må vise sig, ellers må der vel e andet sted være information om kodningen.
  Jeg vender tilbage til de tidligere indlæg, men lige nu skal jeg have en på øjet. Det har man brug for i min alder, i alle tilfælde er det glimrende når mulighed byder sig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Problemet er desværre ikke løst. Jeg har ledt og søgt uden at finde noget brugbart, og jeg er ikke i stand til at kode og den slags. Jeg har på et tidspunkt købt et klippekort hos Michael Storm fra nemprogrammering.dk, og jeg får virkelig meget for pengene. Ham “angriber” jeg i morgen. Jeg ved, han kan.

   Sov godt!

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.