,

Katastrofe

Katastrofe

Katastrofe

19-12-2018 19:54:56

Katastrofen indtrådte ved 15-tiden, hvor en supporter bad mig slette en af temafilerne til hjemmesiden. Der var flere ved samme navn, og jeg var klar over, at jeg bruger den, der hedder noget med ’child’, så jeg slettede den anden; det skulle jeg aldrig have gjort, for det fik siden til at gå helt ned, og backuppen fejlede. Jeg er helt elendig.

  1. Det hele startede med, at jeg ikke kunne overføre til min testside
  2. Det skulle så undersøges, og konklusionen blev, at jeg må overføre i mindre bidder, da der er så meget indhold…
    • Det forstår jeg nu ikke helt, da jeg har flest ord og færre billeder, og
    • jeg er omhyggelig med at optimere mine billeder
  3. Herefter viste loggen, at den natlige backup fejler. Igen var konklusionen, at temafilerne er for store. Det var så der, jeg skulle slette, men slettede noget forkert. Jeg føler mig ikke helt godt nok vejledt.

For mig er det en katastrofe – intet mindre. Andre vil have det anderledes. Det ved jeg godt. Min hjemmeside, og bloggen især, er mine tro følgesvende, som jeg har meget glæde af og har brugt oceaner af tid på – og lært meget ved at arbejde med. Og nu også dette…

Lige nu sidder jeg og prøver at genskabe siden vha. en backup fra webhotellet. Her ligger alle filerne. Lykkes det ikke, har jeg alle filer fra 13/11 i Jottaclooud. Jeg kan ikke helt regne ud, hvor meget jeg så vil miste, men vel primært de små billeder til blogposterne, da posternes indhold er gemt i databasen, og den er formentlig (?) uskadt.

Dette her vil koste data. Spørgsmålet er hvor meget?

Ny hjemmeside

19-12-2018 20:38:52

Mens jeg venter i ’spænding’ på al det her up- og download,… YES så er den der. Hvor er jeg godt tilpas igen. Fem timer kan være lang tid i min verden. Jeg har ikke mistet data.

Nåh det jeg egentlig ville fortælle var, at jeg er i færd med at bringe min side ind i nutiden. Den kommer til at se ca. sådan ud. Det vil tage sin tid med alle de yderste undersider, så det må komme lidt efter lidt. Og nogle, men ikke alle, linker til denne liveside, hvilket jeg ikke begriber. Nogle menuer dur, men ikke alle, men sådan er der så meget. Det kommer alt sammen.

Panikken angående den nuværende side er ovre, og det er det væsentligste lige nu.