,

Entrepreneurship

Entrepreneurship

Helt så godt er det nok ikke

Innovation og entrepreneurship: det er sådan det føles at skabe noget i fællesskab. Vi bygger op. Det er sjovt! Der er en masse arbejde i det, men det gør ikke noget. For det er sjovt! Det hele handler om Letsupport.dk.

Status

Vi er ved at være klar med:

 1. Retningslinjer for den tilhørende Facebookgruppe. Det er med fuldt overlæg, vi kalder dem retningslinkjer og ikke regler. Vi ønsker en blødere tilgang.
 2. Vejledning i at skrive et godt opslag, når du har behov for support. Den findes allerede på hjemmesiden.
 3. Vi har lavet mulighed for at man kan få en notifikation, når der sker noget på siden – typisk en ny guide. Det blev introduceret forleden dag, og vi har allerede 22 tilmeldte. Det er jo ikke alverden, men vi er godt tilfreds, da ingenting jo er i luften endnu. Vi har ikke gjort en døjt for det.

Reklameplads

Der er faktisk en del udgifter ved at drive en hjemmeside. Nogle tror, at man bare skal betale for webhotellet. Men sådan er det ikke. Der skal være sikkerhed i form af dels et backupprogram, man skal have noget, der kan klone, af hensyn til svartiderne skal man have et program, der kan reducere tyngden af billederne osv.

Vi skal ikke tjene penge, vi vil bare gerne se, om vi kan få dækket vores udgifter. Vi tilbyder kun reklameplads til udbydere/tjenester, som vi har kendt gennem flere år, og som vi synes yder en god service og som har et solidt produkt. Indtil videre har vi aftaler med:

 • Designunivers.dk: Michael, som jeg gennem et par år har haft som “fall back”, når jeg simpelthen ikke har kunnet finde en løsning.
 • Onlime: Det mest geniale backupprogram med helt ubegrænset plads i skyen.
 • cHosting: Det webhotel jeg bruger på samtlige mine sider. De har en fantastisk support, og prisen er absolut konkurrencedygtig.

Vi laver nok en særlig side, hvor vi giver hvert firma en serie stikord om dem hver især, og måske kan det kaste lidt af sig til os. Det kunne også laves som et banner, men et banner forstyrrer læsningen af en måske lang og vanskelig guide. Derfor placeres reklamerne på en side for sig. Det kan være det kun giver 50 øre det første år men pyt med det.

Billedet herunder er en visning fra “Imagify”, som er det program, jeg bruger til at reducere billedernes tyngde. Programmet har sparet mig for 68 pct. af de 856 billeder.

Entrepreneurship

4 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ John

   Velkommen til min blog og mange tak for din kommentar, der – af spamhensyn – lige skulle godkendes først. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Det synes vi også…

 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Du hører jo til en af de flittige medens jeg har dovnet i skyggen henover sommeren.
  Jeg ser frem til at finde ud af hvad du har bedrevet, men det må tage den tid det tager.
  Det forekommer i øvrigt at være en god ide at søge udgifter dækket, idet det jo koster noget at gøre et ordentligt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Det er sørme dejligt at høre fra dig igen! Tak. Man kan bare sige, at jeg har fundet mit skjul bag min 32″ skærm – her er også meget skygge. Jeg kan ikke rigtig klare varmen, og glæder mig til i morgen, hvor det skulle blive regnvejr.

   Ja der er nogle udgifter, hvis man skal være sikker på, at det man gør også er sikkert. Det er jo pudsigt, at de leverandører, vi hidtil har kontaktet alle er med på idéen. Det får os til at tænke, at vi har et budskab. Det er så spændende! Og der kommer udelukkende leverandører, som vi kan stå inde for gennem flere år.

   Vi håber, du kigger med af og til.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.