Heldige kartofler

Heldige kartofler

En god mad

Jeg tænker på Lene og landmanden, hver gang jeg koger kartofler evt. til en kartoffelmad. Kartofler smager simpelthen godt. En anelse af jord i hvert fald når man køber de økologiske, men sådan må de gerne smage for min skyld. Forleden syntes jeg de smagte af barndommens bagte kartofler fra bålet efter at være bagt i sølvpapir i lang tid.

Til en god kartoffelmad hører purløg, radiser og ikke mindst mayonnaise. Sidstnævnte vil jeg til at lave selv, da den er alt for dyr at købe i den økologiske udgave. Og den skal være økologisk, da jeg ikke vil støtte produktionen af buræg, og ellers altid køber økologiske æg. Almindelig mayonnaise er baseret på konventionelle æg.

Jeg har fundet en nem opskrift på Louises Madblog, som jeg vil prøve, når den nuværende tube er tom. Det er faktisk en fin blog med mange nemme opskrifter, der alle virker gennemafprøvede.  Fx har hun allerede lært mig at lave humus.

2 Svar
  1. Lene
    Lene siger:

    Det er alt for sjældent at jeg får en kartoffelmad, men det skyldes at det er sjældent at jeg spiser rugbrødsmadder. Men jeg holder også af en god kartoffelmad med purløg og mayonnaise.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.