Glade kunder

At kunne noget

Jeg har puslet en hel del med Aahusets hjemmeside, og efterhånden er jeg nået frem til noget, jeg synes, jeg kan vise frem. Den respons, jeg har fået er, at de rigtig godt kan lide det. Det er jeg glad for. Jeg går og er så bange for, om jeg overhovedet kan noget. Så giver den slags lidt hår på brystet, eller hvad man kan nu kalde det. Det er fedt at lave noget, nogen kan lide.

Jeg har ikke selv forstand på at lave vektorgrafik og logoer, så dem har jeg købt hos mig til hos https://www.fiverr.com/, som bare er genialt. Man kan få det hele designet på fx 24 timer. De er super cool og pengene værd.

Fisken

Jeg er ikke særlig god til Photoshop og/eller GIMP. Det er en udfordring bare at erstatte den en farve med den anden. Det burde være simpelt, men det er det ikke. Dog er det lykkedes at sætte den kristne fisk ind i et billede her: Menighedskredsen. Jeg kan godt lide fisken, for den er et fint kristent symbol: De kristne var forfulgt at romerne. For at de kunne kende hinanden – romere eller kristne – tegnede de kristne fisken i sandet, så de var klar over, hvem der var ven eller fjende.

Min cyberven

Min cyberven oppe på Mors har indvilget i at lære mig noget Photoshop, erstat farver, via Skype. Jeg har gjort alt med YouTube og Google. Jeg fatter stadig intet.

Søde Rene – hjælp!

4 Svar
 1. Birgit
  Birgit siger:

  Hvor er det en flot hjemmeside, det ser fuldstændigt prof ud! Men det er det jo også. Og alt fungerer perfekt på mobilen! ?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Birgit

   Tak skal du have. Jeg er egl. også selv ret godt tilfreds.

   Det tema/skabelon/design, jeg bruger – og som jeg også vil anbefale dig at bruge – hedder Enfold, og det klarer lige det med mobilvenligheden i et snuptag. Flere og flere surfer med deres telefon. Og øh ja det gør du jo forresten også selv.

   Hav en god dag!

 2. René Rigensborg
  René Rigensborg siger:

  Hvor er det dog et fint logo og en rigtig fin hjemmeside.
  Jeg kan godt forstå at Aahuset er glade for dit arbejde, du er dygtig, ja du er.

  Og min hjælp er kun et opkald væk.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ René

   Tusind tak for de pæne ord! Dem er jeg selvfølgelig glad for. Ja det der WordPress sidder efterhånden ret godt i fingrene.

   Du må meget gerne lære mig det med at udskifte farverne, for det har jeg tit behov for.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.