Forskelligt

På indkøb

Her sker ikke meget

Sundhedssystemet

Jow – jeg passer sundhedssystemet, men frekvensen er gudskelov aftagende. Jeg var ved at blive vanvittig af de mange aftaler, jeg havde der, til tider to på en dag. Det kunne jeg slet ikke overskue.

Jeg mangler tilbagemelding på undersøgelsen af det med hjertet, hvor pulsen er for lav, og så mangler der en fintuning af stofskiftet, der nu er blevet for lavt …

Jeg tænker meget over min pensionssag, hvor adskillige siger, at jeg kan tage det roligt, da min erhvervsevne helt sikkert er nedsat med ¾, og så er man berettiget til førtidspension. Jeg er som menneske bare sådan en, der vil se det, før jeg tror det. Socialrådgiveren i distriktspsykiatrien har vist nok overtaget sagen, og han er effektiv.

Jeg spurgte, hvor lang tid han troede, der ca. ville gå, og han gættede på 3-4 månede, da Hvidovre Kommune er effektiv. Tænk hvis det er sandt, at det hele kan være afklaret før jul.

Træning

Jeg er nu indplaceret på Parkinsonholdet hos FysioDanmark i Vanløse, og jeg skulle have været afsted første gang i fredags, men jeg var så uendeligt træt efter to aftaler om formiddagen, så jeg gik hen og lagde mig i stedet. Det går bare ikke, så jeg kom afsted til den individuelle træning i dag hos Victor, og det var dejligt.

Den individuelle træning er kun en ½ time, mens holdtræningen er en hel time. Her første gang var en ½ time såmænd også nok, for bagefter gik jeg direkte hjem og sov. Jeg er fuldstændig ude af form. Ved flere af maskinerne måtte jeg starte helt uden belastning for først at indøve bevægelsen. Dernæst kunne vi sætte lidt belastning på. Jeg glæder mig imidlertid over, at jeg nu er i gang.

Malere

Jeg er stadig i gang med at indhente tilbud fra malere. Indtil videre ligger de i spændet 11.000 kr. til 21.000 kr. Det sidste tilbud kommer på onsdag og vil formenlig også ligge omkring 10.000 kr.

Jeg har brugt tjenesten 3byggetilbud.dk for at indhente tilbuddene, og det er jeg rigtig glad for. Jeg havde jo aldrig fundet tilbudsgivere i det spænd, hvis jeg selv skulle lede. Tjenesten er gratis.

Det er jo svært at vide om de billigste tilbud er gode nok. Vil nikotinen slå igennem spærremalingen, selvom der males to gange? Tjenesten tilbyder en gratis entreprisegaranti, hvor man er sikret mod fejl og mangler op til 35.000 kr. Sådan en snupper jeg.

Under alle omstændigheder glæder jeg mig til her bliver hvidt igen.

4 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Godt at det går fremad, selvom det ikke er med stormskridt.
  Noget af det vigtigste ved håndværkertilbud er, at arbejdet er beskrevet ned til mindste detalje, så de ikke kan hoppe over, hvor gærdet er lavest – det er der desværre nogen, der gerne vil, selvom flertallet er “ordentlige”.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Nemlig!

   Se der peger du på noget meget væsentligt – det med beskrivelse ned til mindste detalje. Det synes jeg ikke, 3byggetilbud.dk levner mulighed for. Jeg kan selvfølgelig selv sidde og lade mig inspirere af tilbuddene på tværs og så lade tilbudsgiverne svare på et lille spørgeskema, men orker jeg det? Ja når det er gået galt, så siger vi samstemmende, at det burde jeg have brugt en time på.

 2. Kirsten
  Kirsten siger:

  Hej Hanne
  Vores ældste søn og hans familie bor i Greve. De har en super billig maler, som de bruger hver gang der skal males. Er du interesseret i at jeg spørger dem om oplysninger?
  Kirsten

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.