,

Aktiv Patientstøtte

Aktiv Patientstøtte

Ren manipulation

Det er hårde ord. Jeg ved det godt, men de er fuldt ud berettigede, og jeg vil gerne advare andre patienter mod foretagendet, hvis de vel at mærke har andre støttepersoner i det professionelle netværk.

Mangler man et netværk til at yde støtte, er Aktiv Patientstøtte muligvis et udmærket valg.

Hvad det går ud på i Region Hovedstaden:

Af Aktiv Patientstøttes hjemmesides forside fremgår:


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

Vil du virkelig vide noget om ECT, skal du læse her hos professor Poul Videbech.

4 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Som du beskriver det, lyder det nærmest som rivalisering inden for “systemet,” men jeg misforstår måske.
  Hvorom alt er, så er det da fint at afbryde forbindelsen, når det snarere end hjælp er et irritationsmoment, som går dig på.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Nej du misforstår slet ingen ting! ‘Rivalisering’ er det helt rigtige ord at bruge. Jeg har haft følelsem af at skulle sørge for, at ingen af mine støtter, blev kede af det eller følte sig udsat for konkurrence.

   Aktiv Patientstøtte har været et vældigt irritationsmoment, og jeg er glad for endelig at være sluppet ud af det. Jeg har endnu ikke fået svar på min mail, men det skal man måske heller ikke forvente…

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Udmærket. Hvis man ingen gavn har af den slags, så klip forbindelsen. Livet er for kort til at spilde på folk, der ikke kan følge med. Du har åbenbart allerede det netværk, der er nødvendigt for at støtte dig i dine behandlinger, så bare lad det være nok med det.

  Lad os så ønske at disse gode folk i det mindste kan være til nytte for nogle andre, for en masse penge koster det uden tvivl.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Ja det er garanteret dyrt! Og det er også fint, det er bare ikke noget for mig. Jeg kom til at føle, hun var ‘dum’, hvilet naturligvis var helt rimeligt. Nu håber jeg bare, hun får mulighed for at støtte nogen andre, der har mere brug for hende end mig!

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.