En dejlig store bededagsferie

Jeg har været hos Ellen og John for at male

Ellen og John ejer den skønneste plet land i Sverige og på den står en ødegård, hvor det hvide maling på balustraden omkring terrassen trængte til at blive slebet ned og frisket op med ny hvid maling. Det havde de inviteret mig til at komme og hjælpe med.

Det er gået så godt, og vi har været så flittige og har nået meget mere end vi forventede. Planen var at nå balustrene, men da vi alle tre gik godt til den, nåede vi også en stribe vinduer og en enkelt dør og John har slebet et bord ind til dets jomfruelige indre.

Jeg elsker at male udendørs og i sær den type arbejde, hvor man kan se, hvor man er kommet til. Og det kunne man sørme her, for vinden og solen er hård ved træværket. Jeg elsker at arbejde på en helt anden måde, end jeg gør til hverdag.

Der har også været tid til sight seeing, så lørdag var vi om formiddagen ude at køre til Sporakulla og Breanäs.

Samlet set har det været en skøn store bededagsferie i gode venners selskab. Nu føler jeg mig godt brugt og glæder mig til at se min seng. Jeg orker ikke rigtig mere, for kroppen er ikke vant til at blive brugt på den måde i akavede stillinger. Fredag aften var jeg bekymret for min ryg, som simpelthen ikke er for god, men fire panodiler og en god nats søvn hjalp godt.

8 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  PS: Er det dit gode kamera alene, eller har du pillet ved billedet for at få alle stolperne til at stå fuldstændig lodret?
  Det ville mit lille Lumix ikke kunne klare.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen – Billedet er som da det blev taget. Jeg har ikke foretaget nogen form for efterbehandling.

 2. Pia
  Pia siger:

  Hvor er den bare blevet fin, den terrasse 🙂
  Jeg har lige ligget et par timer på maven for at spartle og male fodpaneler her i vores gang. De skal have en omgang til i morgen. Håber din ryg er færdig med at brokke sig 😉

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia – Fodpaneler, det lyder sørme akavet, men det er vel også derfor, du har ligget på maven… Når de nu får en omgang til, bliver de garanteret enormt flotte.

   Ja ryggen er fin igen; heldigvis.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kong Mor
   Du må gerne være misundelig, og det har du også grund til, for Ellen og John er skønne værter.

 3. Ellen
  Ellen siger:

  Wow for en flot, hvid terrasse – hvor har du set den henne?
  Tak for dine søde ord – og så håber jeg så sandelig, at kroppen kun er brugt, men ikke forbrugt, og at din ryg arter sig, så du kan klare hverdagen i ugen, der kommer.
  … Og så fik du lige terminologien omkring balustre og balustrader med – høhø. Jeg håber du forårsager en masse googling omkring disse ord – og at du finder ud af, hvilken vej de egentlig skal vende 😀
  Tak for kampen – dette var helt sikkert ikke sidste gang, vi sås 😉

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Jow ser du i nærheden af Broby i Sverige fandt jeg denne skønne helt hvide terrasse, hvor balustrene måske vender den gale vej. Men hovedsagen er, at de er hvide…

   Det har været en skøn weekend – tak for det alt sammen. Jeg er glad for at være velkommen igen!

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.