Resultater af blogland

Livet i blogland kan skabe resultater

Jeg har ofte spurgt mig selv, hvorfor jeg blogger. Nu har jeg fået et af svarene: Det skaber kontakt til andre mennesker. Jeg traf Ellen i blogland for et par år siden og siden har vi udvekslet mange kommentarer, og nu er jeg med hende og hendes man John i Sverige for at male!

Vi har været rigtig flittige i dag og har slebet og malet alt det hvide omkring balkonen (rækværket hedder det vel) på den svenske ødegård. Da vi startede i formiddag tænkte jeg: “Det når vi aldrig på en weekend”, men pludselig gik der sport i at prøve at blive færdige på én dag – og det blev vi sørne ved fælles hjælp. Vi har gjort det godt og skabt resultater, der kan ses. Jeg er også træt i ryggen, men sådan må det nu være.

Det er da fantastisk, at kontakter via nettet kan udvikles til at blive venskaber IRL. Da jeg tog herop 1. gang for 14 dage siden til blogtræf tænkte jeg, at det måske var lidt voldsomt at begive sig ud i et arrangement med fremmede mennesker flere dage i træk. Og nu har vi så begivet os ud i en hel store bededagsferie… Måske er jeg slet ikke så introvert og nørdet, som jeg ellers gerne beskriver mig selv?

8 Svar
 1. Pia
  Pia siger:

  Jeg har jo set hvor meget der skulle slibes og males, så det har I vist gjort godt 🙂
  Din mening om dig selv, har jeg før været ind over 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia
   Vi har i hvert fald været rigtig rigtig flittige.
   Man har jo et selvbillede, og det er ikke sådan lige at lave om på.

 2. Kong Mor
  Kong Mor siger:

  Ja blogland er helt fantastisk! Sikke en god oplevelse.
  Og nej jeg tror ikke man er som man går rundt og tror om sig selv- man er ofte meget bedre!!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kong Mor. Du har ret i, at dette er en fantastisk oplevelse. Jeg holder af at være sammen med andre mennesker og den bedste måde at være sammen på, er faktisk at lave noget sammen. Man kan jo ikke sidde og snakke hele tiden.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.