Collager fra Sverige 2

Dette indlæg er egentlig mest for at teste

Jeg skal afprøve Live Writers funktion med at få billeder til at åbne i et nyt vindue og til det formål har jeg lavet et par collager mere. Jeg er ret vild med det collage-værktøj, fordi det det skaber liv i billederne.

6 Svar
 1. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Fine collager. Som Rejen skriver, nu kører det for dig 🙂 Og så har jeg – omsider – fået læst lidt tilbage. Sikken en skøn weekend i Sverige. Dejligt dejligt!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Tak, det glæder mig, at du kan lide mine collager – jeg synes, det er en rigtig skøn måde at skabe liv til billederne på.

   Det var en superfin weekend i Sverige; Ellen og John er nogle dejlige mennesker.

 2. Rejen
  Rejen siger:

  Nu kører det da for dig, collagerne i dit forrige indlæg er også rigtig fine…Godt med lidt hjælp nogen gange når man løber lidt sur i det…;-D

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Rejen

   Tak skal du have! Ellen har længe talt så varmt om Windows Live Writer at nu måtte jeg bare prøve det. Det har nemlig irriteret mig, at jeg kunne se, at hos alle jer andre kunne man klikke billederne større, mne ikke hos mig – og jeg har ledt efter den indstilling i Word Press, uden at have fundet den. Det var bare lige om at få sat default-indstillingerne rigtigt op første gang, så kørte det.

   Men måske var det du mente nærmere hjælpen til AutoCollage? Ja her havde jeg forsøgt og forsøgt, og det virkede bare ikke. Jeg spørger mig selv, hvorfor jeg ikke fik ideen med at højreklikke – jeg ved jo godt, at højreklik ofte har magisk effekt.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Ja – det er lige med at finde de ting, der skal sættes som default; jeg tror allerede nu, jeg kan sige, at jeg bliver glad for det.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.