Collager fra Sverige

Dette er mit andet forsøg fra Windows Live Writer

Nu så det ud som om, det gik OK med det første forsøg med Windows Live Writer, hvorfor jeg straks må prøve igen; denne gang med flere collager, som gerne skulle klikkes større og som gerne skulle have vandmærket tilføjet.

Ok det ser ud til at lykkes i hvert fald her i kladden. Motiverne er makroleg, en gammel bro og en himmel, der spejler sig i åen.

Ellen har lært mig hvordan man får ranked billederne i collagerne – det er i virkeligheden så simpelt så simpelth at man højreklikker! Her kommer så en collage, hvor brændekløvningen gerne skulle være i centrum:

Her kommer lidt forskelligt vand udsat for collager. Det oppe til venstre er billeder af skyerne, der spejler sig i åen.

6 replies
 1. Pia
  Pia siger:

  Naturbillederne gør sig rigtigt godt i collagerne 🙂
  Det lyder som du har haft en skøn weekend, selvom du har måttet knokle, men det bad du jo selv om så jeg 🙂 Det er dejligt at få rørt alle muskler og hele skroget en gang imellem, så man kan mærke man er i live 🙂

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Ja naturbillederne er faktisk dem der virker bedst i collagerne. Nu har jeg også eksperimenteret en del med de gamle slægtsbilleder, og jeg har fundet ud af, at de også kan blive gode, hvis jeg vælger nogle med nøjagtig samme farvetone, og jeg har fundet ud af, at brungule billeder ikke alle sammen er lige brungule 🙂

   Det var bestemt en skøn weekend hos Ellen og John i Sverige, og du har ret i, at det er dejligt at mærke, at man er i live 😎 Det bedste var dog næsten, at vi nåede så meget som vi gjorde, og at de er så glade for at få hjælp. Så er der noget ved at hjælpe.

   Svar
 2. Ellen
  Ellen siger:

  Hvor er de blevet fine allesammen!
  Billederne kan fint klikkes større, men du har glemt at sætte flueben i ‘Open in new window’ – eller er det med vilje?

  Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Nej det er ikke med vilje, at de ikke er med ‘open in new window’. Det må jeg lige lege lidt med.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *