Jeg skal male i Sverige

Ellen og John har været så søde at invitere mig til Sverige for at male.

Jeg elsker at male udendørs og da Ellen og John talte om, at de trængte til at få malet alt det hvide på terrassen sagde jeg straks som i sjov, at den klarede jeg lige. Efter hjemkomsten har vi så mailet sammen og fundet ud af, at de godt gider se mig i Store Bededagsferien hvis jeg kan bruge en pensel – og det kan jeg. Jeg synes, de gør mig en kæmpe tjeneste ved at tage mig med til Sverige endnu en gang, og de synes sikkert, at jeg gør dem en tjeneste ved at hjælpe med at male.

Det giver mig yderligere den fordel, at jeg kan få taget nogle billeder med mit eget kamera. Ellen tilbød helt storladent at jeg kunne bruge hendes, men jeg synes, det er svært at tage gode billeder med andres kameraer. Fx kan jeg ikke finde ud af tage billeder med kameraer uden søger. Det er som om, det jeg fanger, altid er noget andet end det jeg ville fange og sådan skal det jo ikke være.

Nu glæder jeg mig til Store Bededagsferien! Gode mennesker og godt selskab, samt mennesker man tie sammen med. Og de har lovet, at jeg må sove længe. Det er herligt.

10 Svar
 1. kirsten b r
  kirsten b r siger:

  Kære Hanne

  Jeg tror, det bliver fint med den malertur. Rigtig god fornøjelse til Jer alle 3.

  Hilsen
  Kirsten

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Kirsten

   Det tror jeg også. Vi havde det så hyggeligt første gang vi var sammen, at jeg er sikker på, at vi kan gentage succesen.

 2. Pia
  Pia siger:

  Det kan man vel godt kalde de gratis glæder, selvom det koster lidt arbejdskraft. I skal nok få det sjovt selvom der også skal arbejdes. Man kan nemlig godt ha´ det sjovt mens man arbejder, husk der skal grines godt, det er nemlig sundt 🙂

  Vi vil også gerne have godt vejr, så vi kan få luftet cyklerne og os selv godt og grundigt i Bededagsferien 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia – tænk jeg synes også, at det er en gratis glæde (Ellen og John betaler jo). Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver både sjovt og produktivt. Jeg lover dig at grine!

   Ja kunne det ikke bare være dejligt med strålende solskin og temperaturer, der bare tangerer det, vi havde for snart 2 uger siden. Da I var kørt sad vi på terrassen og blev gennembagt af solen i et par timer. Det var rigtig skønt.

 3. Ellen
  Ellen siger:

  Hehe, det bliver da hyggeligt – jeg håber du kan bevare optimismen, når du står søndag eftermiddag med en øm højrearm 😉
  Vi er nemlig nogle frygtelige slavepiskere, gnæk, gnæk…
  Nej vi er da ej – i virkeligheden er vi meget glade for, at der er ‘nogen’, der ligefrem holder af at male, og at det samtidig er ‘nogen’, der gider gøre male sammen med os 🙂
  Vi husker malergrej; du husker fotogrej – og begge foretagender går bedst i godt vejr , så vi skal også huske at krydse fingre 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen – det bliver superhyggeligt, og jeg føler mig overbevist om, at I er gode og humane arbejdsgivere – faktisk bedre end min egentlige arbejdsgiver, hvor jeg altid sidder med det hele alene. Jeg synes, at det gode ved at male er, at man kan se sin produktion og man kan se, at det hele skrider fremad. Det savner jeg i dagligdagen, kan jeg godt mærke. Min produktion består i at besvare e-mails og hvis jeg vil måle det, kan jeg tælle antallet af afsendte mails, men det er nu lidt træls ikke at kunne se, hvad man har produceret.

   Så summa summarum: Jeg glæder mig til weekenden og til at male, og så håber jeg at få bare et fuldtræffere med hjem i kameraet. Batteriet er ladet op – og det vil aldrig ske for mig igen at jeg tage nogen steder uden at have tjekket batteriet.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric – Tak skal du have; vi skal bare have lidt godt vejr, så det bliver til at male udendørs.

 4. Kong Mor
  Kong Mor siger:

  Nej hvor lyder det bare som en win-win situation!
  Jeg glæder mig til at se resultatet!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kong Mor; du har helt ret i, at det er en win-win situation, og jeg glæder mig også til at se resultatet 🙂

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.