,

Direkte til 808

Uden om modtagelsen i Glostrup

Mona og jeg fik lavet “Actioncard” i aftes, og hun brugte en hel time på mig. Fedt. Hun er ganske enkelt min favoritmedarbejder. For så vidt angår symptomerne på psykosenær/nærpsykose tilføjede hun:

 • Alt bliver for voldsomt/dramatisk
 • Der er for meget, man ikke kan gøre noget ved
 • Manglende søvn
 • Lyde

Det bedste var, at hun præsenterede muligheden for, at Distriktspsykiatrien sørger for en fast track-ordning til mig. Overlægen her skal være med på det men mon ikke…

Når det formentlig er muligt, skyldes det, at jeg altid først henvender mig, når det er galt (faktisk for sent), og det ved de her på 808. Faktisk starter jeg altid med at ringe hertil for at få bekræftet, at jeg ikke er en hypokondrisk idiot, der bare vil have opmærksomhed eller sådan noget. En form for angst for snyde systemet. 808 kan kun henvise til modtagelsen i Glostrup, som er et helvede. Hvis jeg nu kan få fast track-ordningen, kan jeg komme direkte hertil, hvis ellers DPC kan skaffe en læge uden for den halv(d)årlige samtale med et så fint menneske 🙂 . Det kunne være fedt – for vi ved alle, der vil komme en næste gang. Om fem måneder, om fem år…

Den anden “ventil” er PSI-pladsen (PatientStyret Indlæggelse). Jeg vil kunne komme direkte her efter bare et opkald, og viser de fem dage sig ikke at være tilstrækkelige, finder de nok ud af noget, sagde hun. Hvad søren kan jeg ønske mig mere? Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg har gjort for at få så kongelig en behandling, udover at jeg selvfølgelig er pæn og høflig – en ven siger “for pæn”.

6 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Det er vel meget rimeligt med en sådan kongelig behandling, eller hvad det er rimeligt at kalde den mere direkte adgang til systemet, som det vil være meget passende at du opnår.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Tjah det kan du have helt ret i. Der skulle først lige i alt 11 indlæggelser (heraf ti på Hvidovre) plus minimum 90 besøg i DPC til.

   Og hvad med alle de andre? Skal de stadig sidde i venteværelset i modtagelsen i Glostrup? Der er altså et eller andet galt her. Jeg agter at skrive og tale, til nogen får øje på det (nu om dage kaldes det vist “italesætte”).

 2. Kirsten
  Kirsten siger:

  Kære Hanne
  Hvor det lyder godt.. Jeg håber virkelig, at det går i orden for dig.
  Det er bestemt vigtigt, at der er nogen i baghånden, ikke mindst når du bor alene.
  Jeg krydser fingre.
  De bedste hilsner
  Kirsten

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Kirsten

   Mange tak for din søde kommentar!

   Ja hvis disse to strategier kan føres ud i livet, er jeg langt. Der er skam også fordele ved at være endt som svingdørspatient… 🙂

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.