,

Dagens projekter

Dagens projekter på en psykiatrisk afdeling

Man kan se en læge en gang om ugen, så det gælder om at være forberedt. Jeg har skrevet spørgsmål og bekymringer ned, samtidig er jeg bange for at virke for “rask”, når jeg kan strukturere. Tveægget sværd – for det er det jo sådan, jeg er.

Det lyder muligvis helt sindssygt, og jeg ved ikke, om jeg tør sige det til hende, men jeg føler, at der også er lidt mani over min tilstand. Der er dog kun et symptom/faresignal, og det er, at der er fuld knald på hovedet. Sådan har jeg det også i mine manier. Jeg kender det jo alt sammen.

Indtil videre mærker jeg ingen effekt af det nye præparat: Abilify.

Fortsættelse følger…

Rollatoren

Min roomie bruger rollator, også når hun går en lille tur i skoven (her er smukke omgivelser, har jeg vist glemt at fortælle). I skoven er der meget mudder. Det medfører selvfølgelig, at rollatoren er fyldt med jord/mudder, og det er vores værelse så også. Forleden prøvede hun så meget sødt at vaske den ude i badeværelset 🙂 Gæt selv konsekvensen.

Min måske-ven og jeg har besluttet at prøve at spule den (forbandede) rollator i dag og finde en kraftig børste til rest-rengøringen fx af de der stivere, der sidder inde i hjulene. Måske er det skønne spildte kræfter, for hun skal jo ud at gå igen, og det er hun jo i sin gode ret til!

Alt dette bare til behagelig orientering – du må have en god dag.


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

2 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Du skal vel ikke være bekymret over at være “for rask”? De kender dig jo godt, derude, og ved formodentlig, at du fyrer på alle cylindre uanset hvad. Det burde de i hvert vide. “Mani” og “måske-psykose/ nærpsykose” er noget, du får oven i hatten og ikke noget der gør dig mere bims end folk er flest.

  Det ville være praktisk, hvis afdelingen havde en vandslange udenfor til afskylning af terrængående materiel. Jeg synes på en måde, at det er en lille smule “bimst”, at de ikke har, når der nu er rig mulighed for terapeutiske vandreture. Men den ældre dame er da heldig, at hun har dig og en anden patient til at hjælpe sig, når nu tingene er så upraktisk indrettet, som de lader til at være.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Ja de kender mig (for) godt! Men jeg er, hvor jeg skal være, og jeg er glad for at være her. Jeg er rigtig glad for, at du ikke finder mig mere bims end folk er flest.

   I øvrigt er “bims” et fedt ord. Det er beskrivende uden at være hverken ondsindet eller nedladende.

   Vi har faktisk fundet en vandslange ude i skyllerummet, fin og lan. Den kan vist godt nå ud på terrassen. Ja hun er heldig – også i at have mig som værelsesfælle. Jeg må sige, at det er en “oplevelse”. Heldigvis skal hun vist have høreapparaterne i dag. Mere følger.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.