, ,

Anker Jørgensen plus “Post Sucuri”

Blandede bolsjer:

Anker Jørgensen

Anker Jørgensen plus “Post Sucuri”Anker Jørgensen blev statsminister i 1972 og stod i spidsen for Danmark ti år frem. Mange mener, han var en dårlig statsminister, fordi landets økonomi blev kørt helt agterud på de ti år.

Jeg var kun ni år, da han blev statsminister og interesserede mig af gode grunde ikke for politik på det tidspunkt.

“Der er altid noget, man er god til, det er bare om at finde ud af, hvad det er.” Citatet stammer fra Gummi Tarzan af Ole Lund Kirkegaard. (Tak for hjælpen Birgit Huus). I lang tid har jeg haft billedet herover liggende på computerens skrivebord. Anker var åbenbart dygtigere til empati og udlændingepolitik end økonomi. Han havde blik for de strømninger i tiden, der var racistiske og fremmedfjendtlige. Måske skulle jeg sende det til den nuværende statsminister?

Det Socialdemokrati, der er ved magten nu, er alt for bange for Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. Når et af de to partier får en lys idé, adopterer Socialdemokratiet den med det samme, for der er stemmer i det.

Og lidt mere “Post Sucuri”…

Nu har jeg omsider fået siden til at køre med ordentlige svartider. Et af de værktøjer, man kan måle svartiderne med, hedder GTmetrix. Det kan også vise historik. Herunder kommer to billeder, der med al ønskelig tydelighed viser, at I virkelig oplevede horrible svartider i en periode og hvorfor det var godt, jeg opsagde Sucuris firewall.

 

Anker Jørgensen plus “Post Sucuri” Anker Jørgensen plus “Post Sucuri”

 

 

2 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Ja, dine sider er blevet mærkbart hurtigere, og det er godt.
  Jeg ved ikke rigtigt, om jeg køber den med, at det var Anker, der kørte økonomien bagud. Betingelserne var ikke nemme, inflationen var høj, og betalingsbalancen havde det ikke for godt. Jeg tog mit første statsgaranterede studielån i 1975, og renten var på 21 %. Det var helt vildt!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Jeg er glad for, at du, på linje med Henny, kan mærke, at siderne er blevet hurtigere. Jeg har også arbejdet på sagen og fx flyttet noget (jeg ved ikke helt, hvad det var vi lavede) til Cloudflare samt fjernet Hummingbird og Smush. I stedet har jeg installeret WP Rocket, Short Pixel og Flying pages. Alt det har tilsammen bevirket de gode resultater på GTmetrix og hos dig.

   Jeg tror altså heller ikke, det var Ankers skyld, det har jeg bare fået fortalt. Der var jo også noget med en oliekrise, som havde indflydelse på økonomien.

   21 pct… det var jo vanvittigt. Da jeg tog mit første statsgaranterede studielån i 1984 var renten, så vidt jeg husker, “nede” på 13 pct. Jeg betalte i alt 325.000 tilbage på de vist nok 13 år, man havde til det.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.