letsupport

letsupport

Nyt hjem

Supportsiden har fået nyt og blivende hjem. Navnet er letsupport og findes her: https://letsupport.dk

Alt indhold er klonet, der er opsat sikkerhed, billeder er optimeret en ekstra gang, så nu mangler vi sådan set bare et logo. Der er folk på sagen. Vi køber os nok til noget hos fiverr, for der får man meget for pengene, og jeg har selv rigtig god erfaring med dem.

Vi mangler også at etablere noget Facebooknoget. Det er de to andre musketerer meget bedre til end mig. Facebook er aldrig rigtig blevet mit medie, måske fordi jeg ikke kan følge med til den hastighed på 120 km./timen tingene foregår med. Jeg er glad for, at jeg har fået fortalt mine Cybervenner at jeg ikke bruger Facebook, Messenger og SMS. Jeg kan simpelthen ikke holde trit.

Jeg er bedre til det lange seje træk med guides og den slags, der tager en pokkers tid. Og så kan jeg i øvrigt træffes her hvis du nu bare vil ønske tillykke 🙂

10 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lone

   Mange tak Lone. Det er vi glade for. Vi rykker ligeså langsomt. Det kan være, du lige har set forsiden på https://letsupport.dk, hvor jeg har prøvet at få elementerne på ved siden af hinanden og den slags små fnidder fnadder ting, men de samlede ting tæller jo.

   Jeg har også indarbejdet dine ændringsforslag til Movie Maker. Du kan jo kigge, og se, om du finder det i orden.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lise

   Tusind tak. Vi glæder os også 🙂

   Der er lavet en mulighed for at få en notifikation, når der er en ny guide. Se den lille klokke i nederste højre hjørne.

 1. Kenneth
  Kenneth siger:

  Det lyder super :-)! Held og lykke med det alt sammen :-)!

  Kan godt forstå din holdning til Facebook. Selv var jeg på Facebook i 5 år og oplevede netop, at alt skulle foregå med (mindst) 120 km/t – ofte mindst det dobbelte. For et år siden havde jeg faktisk længe været træt af FB, og da jeg så blev hacket, tænkte jeg, at nu var det nok – så jeg droppede ud og har IKKE fortrudt :-). Har prøvet forskellige udgaver af Messenger, som ikke sagde mig en pind heller.

  Nå, nok brokkeri :-). Som sagt: held og lykke med det hele!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kenneth

   Mange tak Kenneth. Vi tror på det og er rede til at lægge et stort stykke arbejde. Vi “tre musketerer” vil gøre alt for at letsupport.dk, og de tilhørende Facebookkonti, bliver rare, trygge og gode steder at færdes for ALLE. Vi skal ikke have topstyring men fagligheden i top. Vi skal ikke have 747 regler men kun dem, der er absolut nødvendige. Og hvis vores forventede succes stiger os til hovedet, så sig lige til 🙂

   For så vidt angår min egen Facebookprofil er jeg glad for den. Jeg er med i nogle gode grupper fx nogle om min psykiske sygdom, og der bliver jeg jævnligt klogere. Det vil jeg ikke undvære. Det jeg ikke kan klare er de mange hurtige beskeder. Jeg ha efterhånden lært mine cybervenner, at jeg kun modtager e-mails og kommentarer på blogposter…

 2. René R
  René R siger:

  Det bliver godt, det lover jeg.

  Som supplement til letsupport.dk bliver der snart offentliggjort en tilhørende Facebookgruppe og en Facebookside, begge med navnet “Letsupport”

  Der arbejdes intensivt på at få regler, beskrivelse og coverbillede på plads, og når det er sket så vil Hanne annoncere at vi er klar til at byde medlemmerne velkommen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ René

   Det er så fedt at arbejde sammen med to (andre) ildsjæle. Jeg glæder mig også selv til at se, hvad alle vores tanker og idéer kan kaste af sig!

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.