Skilsmissen

Skilsmissen

Det har trukket tænder ud

Jeg håber og tror på, at skilsmissen og bodelingen er overstået. Der var bl.a. problemer med at de kunne se ting på min side, som jeg ikke kunne se. Og det var ikke cacheproblemer. Det endte med, at jeg tog hele siden ned (er lig slettede) og startede en helt ny side. Det løste de sære problemer.

Den er hverken helt eller halv færdig, for der er ret meget arbejde forbundet med den slags, men alle vores guides er, hvor de plejer at være, og det er jo sådan det vigtigste.

Pludselig manglede jeg alle billederne, altså alle de skærmbilleder, jeg har illustreret guides med gennem de seneset to og et halvt år. Men alle ræve har en bagudgang (eller hvad det nu hedder) , så de lå heldigvis i en backup fra den 23., og det var jo lige det, jeg skulle bruge. Lidt cut and paste, så var de på plads, men jeg havde lidt sved på panden. Selvfølgelig har jeg billederne til alle filerne, men tanken om at skulle sætter dem ind igen manuelt… den var ikke just tiltrækkende, da der er tale om hundreder.

MailChimp

Mailchimp er rigtig smart. Det kan fx helt af sig selv sende et nyhedsbrev der indeholde de seneste blogposter. Der er en guide her. Du milde hvor har det drillet mig at sætte større overskrifter på, som min ven Søren ovre på Bornholm gerne ville have det. Jeg nåede et resultat, han var tilfreds med. MailChimps eget hjælpesystem til tags er komplet umuligt for man bliver bare sendt ud i en karrusel af koder, der er meget lidt forståelige. Jeg har læst og læst uden at blive ret meget klogere. Man skal vist være ingeniør for at finde ud af det.

 

10 Svar
 1. Sven Linde Nielsen
  Sven Linde Nielsen siger:

  Hej Hanne

  Dejligt du har fået guider på nettet. Jeg er også en flittig bruger af dem.

  Håber det bedste for dig og for siden.

  Er desværre ikke selv så god til guider, men derimod til at hjælpe familie venner og bekendte. Og her er der flittig brug for guider. Håber jeg i fremtiden må henvise til din side.

  Med venlig hilsen
  Sven Linde

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Hej Sven

   Velkommen til min blog og mange tak for din kommentar, der – af spamhensyn – lige skulle godkendes først. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Jeg bliver såmænd så glad, når mennesker som dig skriver, at du/I kan bruge mine guides.

   Jamen selvfølgelig må du henvise til mine guides.

   Hvis du har forslag til nye guides, må du/I virkelig sige til!

 2. Pia Lindeberg
  Pia Lindeberg siger:

  Hej Hanne
  Tak fordi dine guides er tilbage, jeghar været en flitig bruger af dem.
  Da jeg kiggede på siden, lagde jeg mærke til, at der under fanen “Sikkerhed” er en guide til “ Flexera Sofftware PSI”. Dette program opdateres ikke længere. Se https://blogs.flexera.com/vulnerability-management/2018/03/its-time-to-say-goodbye-to-psi.
  I stedet kan man bruge “SUMO” fra KC softwares. Den findes i en gratis udgave. Den bruger jeg selv nu, efter at PSI stoppede. Kan hentes her https://www.kcsoftwares.com/?sumo
  Jeg ser frem til at følge jeres fremtidige projektet.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Velkommen til min blog og mange tak for din kommentar, der – af spamhensyn – lige skulle godkendes først. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Ja de er skam tilbage. Der ligger hjerteblod i dem. Vi laver et fedt projekt, vi bare ikke lige hvordan (lige som Peter Plyds)

   Mange tak for orienteringen om den udgåede guide. Den sletter jeg med det samme.

   Jeg håber, du har lyst til at følge os, når vi får noget stablet på benene.

 3. Eric
  Eric siger:

  Hjemmesider af den ene eller anden art er bare fast arbejde, og hvis ikke skal EU nok finde på et nyt direktiv, som (igen) betyder en hulens bunke arbejde 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Du har fuldstændig ret! Det der GDPR-cirkus brugte jeg nærmest to dage på. Og jeg tror, der er kommet opdateringer, vi skal forholde os til… Det er ikke sjov web, det er træls web.

 4. thomas
  thomas siger:

  ser frem til vi kan få en meget bedre support gruppe nu og er gerne en del af den som moderator

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Thomas

   Velkommen til min blog og mange tak for din kommentar, der – af spamhensyn – lige skulle godkendes først. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Vi tre musketerer vil skabe noget, der er for ALLE; det er vi enige om, og meget længere er vi ikke kommet. Det bliver nok mig, der skal trække læsset med guiderne, men det gør jeg også gerne,da jeg elsker at skrive. Andre andre to musketerer, skal nok for Facebookdelen, for det er de meget bedre til og jeg er ikke så god til den høje hastighed. Men én ting er sikkert: Det bliver ikke lige så topstyret.

 5. Simon
  Simon siger:

  Jeg blev vældig ked af at læse at du, Rene og Martin har forladt supportgruppen.
  Det kæmpearbejde du har lagt i alle de guides er uvurdelige!

  At de var skrevet til alle brugere og bygget op på samme måde, gjorde at de var lige til at gå til.
  Ingen forskellige fonte, farver ell andet forstyrrende.

  Go’ vind fremover 🙂

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.