Venligst ingen figurer

Venligst ingen figurer

Emojois “Nej tak” for ever

Venligst ingen figurer

Det kan siges ganske kort (af professionelle): “Når en autist ser en revne i væggen, ser vedkommende udelukkende revnen og ikke resten af væggen.” Sådan har jeg det, når jeg ser jeres smilende ansigter, foldede hænder (som jeg ikke ved, hvad betyder) osv. og alt muligt andet mærkværdigt, som jeg ikke aner, hvad betyder.

Jeg orker ikke længere at forsøge at gætte mig til, hvad det er, I gerne vil sige. Jeg bruger en masse energi på at rulle/scrolle forbi det, I måske gerne vil sige. Jeg ved det simpelthen ikke. Og jeg gider ikke undersøge det.

Vil I kommunikere noget til mig, er jeg kun enormt glad, men vær nu søde og rare at gøre det med ord og bogstaver. Jeg orker ikke længere at skulle gætte mig til betydningen af diverse figurer. Det gælder både her på siden og på Facebook. Jeg gider dem ganske enkelt ikke!

Det samme gælder diverse hoppende og dansende GIF’er. Sidstnævnte har jeg dog fundet diverse løsninger til automatisk at blokere, så der ikke er noget, der hverken hopper eller danser her hos mig. Det er dog ikke lykkedes mig at finde noget, der kan fjerne diverse emojis.

Ved du egl. selv, hvad de betyder?

Der findes minimum 3.000 emojis, og jeg kender betydningen af højst to af dem; og for at være ærlig: jeg ved ikke en gang, hvordan jeg skulle kunne afkode deres betydning – og jeg gider heller ikke. Og til jer, der gladeligt skriver dem: Ved I egl. selv, hvad de betyder, udover at de ser “søde” ud? Og ja, de ser “søde” ud, det synes jeg også, men de ødelægger fuldstændig min læsning af det, I gerne vil skrive til mig – og det er ærgerligt for både dig og mig.

Der er alt for mange muligheder for fortolkningstvivl, og det er min primære anke mod figurerne.

Kort sagt: jeg vil gerne kommunikere, det er en af årsagerne til, jeg nu har oprettet gæstebogen, men jeg orker ikke længere alle jeres “søde” figurer.

0 Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.