Snart på ferie

Jeg skal snart have en uges ferie.

Helt tilbage til firserne skal jeg for at ramme et år, jeg senest var i Grækenland. Jeg glæder mig til en uge på Telendos med årets sidste sol og behagelige temperaturer. Hvis du klikker på linket, vil du finde Erics beskrivelse af denne lille ø. Det er faktisk hans “skyld”, at jeg nu atter begiver mig til Grækenland efter de mange års pause, men da jeg havde læst om denne lille bitte ø uden veje og uden biler var min eneste tanke “der må jeg til”. Og som sagt så gjort.

Jeg er allerede i gang med at forestille mig, hvad jeg skal have med:

 • Kamera, det store gode
 • En lille computer og et usb-stik, så jeg måske kan blogge på turen
 • iPhone til musikken
 • Bøger
 • Snorkel og dykkermaske
 • Trøje, jakke og noget tøj
 • Visa-kort

Det bliver en let og lille udsøgt oppakning, og med denne liste, har jeg stort også fortalt, hvad jeg agter at foretage mig. Det, der måtte mangle på listen, klarer Visa-kortet 🙂 På en dag som i dag, der startede og sluttede med regnvejr er det så skønt at have en lille ferie at se hen til.

3 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Eric – det var mere end okay. Det var langt over forventning og jeg drømmer mig næsten allerede tilbage. Jeg ved, jeg kommer dertil igen, for det er præcis mine billeder af en en græsk drømmeferie, eller feriedrøm…

 2. Eric
  Eric siger:

  Uha! Nu, jeg har fået “skylden”, håber jeg sandelig, at det var okay 😉

  En skam at vores veje krydsede i luftrummet over Grækenland. Vi havde det herligt på Telendos og vender nok tilbage. Måske ikke lige næste år, men engang. Eventyrlysten kalder på noget nyt, og måske kan det ske i kombination med det gamle?

 3. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  Nej – jeg er ikke bange for at dele 🙂 Og Eric har jo allerede fortalt gennem flere år, så jeg tror og håber, at det går endda.

Der er lukket for kommentarer.