,

Risperdal potent antipsykotisk stof

Risperdal potent antipsykotisk stof

Godt jeg er indlagt

Risperdal potent antipsykotisk stof

Jeg er som tidligere omtalt på vej ud af Seroquel, som jeg har fået i store mængder 700 mg i flere år, og på vej til Risperdal 6 mg.

Listen over bivirkninger er overvældende http://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/1721 Jeg holder lidt fast i, at jeg normalt aldrig får alt det, der står på indlægssedlerne eller på min.medicin.dk.

En ting har jeg dog bemærket allerede, og det er, at madrassen klistrer til kroppen om morgenen, og at alle muskler føles fuldstændig kraftesløse, når jeg vågner. I aften prøver vi så at flytte denne medicin frem til kl. 20 fra kl. 22 for at se, om det kan hjælpe. En af medarbejderne var opmærksom på, at jeg så noget kvæstet ud i morges og havde så straks et løsningsforslag. Hun er bare så dygtig og har 25 års erfaring. Det er en fornøjelse, når hun er på arbejde!

Formålet med Risperdal

Formålet med Risperdal er at fjerne/dæmpe drejebogen, som er ved at gøre mig sindssyg med sit endeløse loop. Samme hammer-dygtige medarbejder gav mig så i aftes opgaven med at skabe et fikspunkt: skriv drejebogen ned pr. 1/5 og send den til kontaktpersonerne. Så kan vi om fx fem dage tage den frem igen og se, om der er noget, der har ændret sig. Det er ikke raketvidenskab, men det er smart og effektivt.

Jeg mener, det var “Fruen i Midten”, der kom med forslaget om at udfordre drejebogen, fx få den til at foregå om 99 år og ikke en af de nærmeste dage. Tusind tak for forslaget! Det har jeg kunnet bruge til at kvalificere, hvad det er, jeg gerne vil med en psykolog. Her i systemet kalder de det at “omstrukturere tanker”, men pyt med hvad de kalder det, bare jeg kan få noget hjælp, inden jeg bliver sindssyg.

Jeg kan leve med at være bipolar, for det har jeg vist været i mange år, men jeg kan ikke leve med også at være sindssyg/psykotisk. Der er dage, hvor jeg tænker at gøre det forbi bare for at slippe for drejebogen – og så er det, jeg tænker, at det vist er meget godt, jeg befinder mig på en psykiatrisk afdeling

Så vidt jeg har forstået, er det endnu usikkert, om de kan finde en psykolog. Jeg begriber det stadig ikke.


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

6 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Jeg har ingen erfaring eller gode råd til din tilstand, men før du lægger drejebogen på nettet, bør du tænke på, at det så for evigt er offentligt – også selvom du fortryder og sletter. Der vil være kopier på søgemaskiner, og hvad ved jeg. Én gang offentligt, altid offentligt.

 2. Jørgen
  Jørgen siger:

  Måtte den nye medicin have en god effekt. Jeg nævnte i øvrigt forleden om du kunne ændre lidt på drejebogen. Måske endda skrive den så den er din ven. Men tal med de prof. om det.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Undskyld at jeg overså din kommentar fra forleden! Jeg er på nippet til at lægge drejebogen ud på bloggen, men jeg skal lige tænke over, om jeg tør; det er lidt barske sager, og jeg vil jo ikke støde nogen væk fra mig. Men når/hvis du læser den, tror jeg, du vil se, at den kan man ikke lige blive venner med. Men jeg vil prøve at spørge profferne.

 3. Ellen
  Ellen siger:

  Det er selvfølgelig utrolig godt, hvis Fruen er kommet med et brugbart forslag – jeg ville bare umiddelbart have troet, at alle de fagfolk, du omgiver dig med lige nu, ville have været i stand til også at komme med løsningsmodeller af forskellig art …
  Jeg håber, at det hjælper, hvad du end gør og får – det er trods alt det vigtigste.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Du har fuldstændig ret! Det forslag burde være kommet herfra. Da jeg præsenterede ideen med at udfordre drejebogen, kunne de straks ord for det, men ideen kom ikke fra dem – sært! Selv tænker jeg, at medicinen ikke kan stå alene, der skal være to ben at gå på! Måske er der for mange piller i psykiatrien?

   Jeg ser virkelig frem til at få kvalt den drejebog. Jeg kan snart ikke mere, og en af mine kontaktpersoner mener, den har varet en måned. Det er altså længe at føle sig sindssyg…

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.