, ,

iPad Air

Det nyttige

Af og til kan man kombinere det nyttige med det behagelige!

Da jeg i slutningen af 2013 købte min iPad Air, tænkte jeg, at det var en temmelig dyr spillemaskine at spille Wordfeud på, og at det tillod min økonomi for så vidt ikke rigtig. Jeg brugte den ikke til så meget andet i starten bortset fra netsurfing, når jeg var gået i seng og før jeg stod rigtigt op.

Der er imidlertid sket det, at jo længere jeg har den, jo flere fornuftige anvendelsesmuligheder finder jeg, og nu er der rigtig mange opgaver, jeg slet ikke ville kunne løse uden den. I øvrigt er jeg stoppet med at spille Wordfeud, for jeg var ikke god nok.

I min aktuelle situation er jeg meget glad for at kunne optage samtaler/møder med læger m.fl med appen “Memoer”, at kunne skrive noter i den indbyggede “Noter”, at kunne blogge og kommentere, at kunne holde mig ajour med min mailboks via Gmail og endelig også at kunne spille lidt “Quizkampen”, så jeg trods alt får holdt de små grå lidt igang.

Skal jeg en dag købe en erstatning for den, tror jeg ikke, den skal være fra Apple. Man kan få meget mere for pengene andre steder. Jeg undersøgte ikke markedet ordentligt i første omgang.

4 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Ellen

  Ja det er sindssyg dyrt, og jeg tror såmænd, at mange af Androidprodukterne kan mere end Æblerne. Jeg læser tit med i en Facebook-gruppe, der hedder “support pc og andet” og der er der mange, der skriver om, alt det Android kan til den halve pris. Fx synes jeg t Samsung Galaxy lyder meget spændende.

 2. Ellen
  Ellen siger:

  Ja, iPad kom først, det kan man ikke tage fra den, men når min dør, skal jeg også have en android-tablet af en eller anden art. Æblerne er alt for dyre i forhold til, hvad man får for sine penge – gælder i høj grad også for telefoner.

 3. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Jeg må indrømme, at min iPad er lige ved at kunne erstatte min laptop. Med sit tastatur i coveret, og nu, da jeg har fået den til at sluge de fonts, jeg selv har lavet, og som jeg har brug for i mit arbejde – i hvert fald i den gratis Microsoft Word for iPad (NB. Gratis forbrugeroplysning her). Hertil kommer, at den er eminent til at se TV på, når man er gået på langs. Dens ftp er stadig umådeligt panglet, og selvom jeg fik en iPad med godt med plads, 128 GB, så er det stadig det rene vand ift. hvad man kan have af opbevaring på en PC. Men noget af det, iPad er eminent god til, er den algoritme, den bruger når man forstørrer fotos. De bliver ikke pixelerede på samme måde, som de gør på PC eller på Android. Man kan virkelig zoome ind på detaljer. En super feature på fx gamle klassebilleder.

  Men jeg tror nu heller ikke, jeg skal have flere iPads. En 10-tommers Android, Samsung fx, fås til under det halve, og man kan også få et cover med tastatur til sådan en, så det bliver nok mit valg til sin tid. I mellemtiden håber jeg, at iPad’en holder rigtig længe. Det skulle den gerne til den pris. Hrmmf. 😉

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Henny

   Endnu engang kan WP ikke gemme mit svar til dig – eller også er det iPad, der driller…. Øv

   Du får det derfor her:
   @ Henny

   Tastatur i coveret lyder sørme rigtig smart. Det var jeg slet ikke klar over, at man kunne få. Fsva. covers var jeg bare så glad, da jeg fandt Griffin Survivor, der er udviklet til det amerikanske forsvar, og yder optimal beskyttelse til det dyrebare dyr.

   Tak for forbrugeroplysning om gratis Word til iPad! Det skal jeg have fat i, for jeg skriver lige p.t. mange tekster på min iPad, og dem vil jeg jo gerne kunne smide over på min stationære pc, når jeg engang kommer hjem igen.

   Lige p.t. ser jeg også en del tv på den, og det virker fremragende. Også lydkvaliteten på min musik er i orden. Jeg har ellers aldrig brugt YouTube før, men lige p.t. ser jeg lidt af min dårlige smag = den tyske schlagerdronning Andrea Berg, og det er en fornøjelse.

   Faktisk er jeg lidt i tvivl om, hvor mange GB jeg har, men jeg tror, det er 64, og det er fint nok til mig. Når jeg kigger i “Om” og under “Kapacitet”, står der 55 GB, og det passer jo ingen steder?

   Da jeg købte min iPad, undersøgte jeg slet ikke markedet, tænkte vist slet ikke over, at der fandtes andet end Apple. Så dum kan man være ?

   Sendt fra min iPad

   Venlig hilsen
   Hanne B. Stegemüller

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.