,

PhotoShop og Silvan

Tilbragte ugen med at cykle ind til Udenrigsministeriet, arbejde og prøve at koncentrere mig lidt om det, cykle fra Udenrigsministeriet til Hvidovre, cykle fra Hvidovre til Vanløse og brugte ind imellem fyrstelige summer. Turen er ca 23 km. – dejlig motion. En kollega bor også i Hvidovre, hun ‘reddede mig’ fra Ellebjergvej og Folehaven!

Der er den dejligste sti stort set fra Udenrigsministeriet og til min gadedør. Man kan ikke cykle ad Folehaven – ørerne falder af, et sandt støjhelvede (elendige biler – grrrr..). Jeg har gjort det for første, sidste og eneste gang.

I aftes var jeg udbombet kl. 19:00 og kom ikke i gang med 8. og sidste lektion af mit PhotoShop kursus, som jeg gerne vil være færdig med, inden jeg flytter. Noget med at gøre ting færdige, og ikke lade dem halte… Ånden kom lige over mig her til aften, og nu er opgaverne sendt til underviseren.

Er et fjols til at komme til aftenskole-kurser, selv om jeg gerne vil. Onsdag aften 19:00 – 21:00, det regner, det er november, det blev sent, før jeg kom fra arbejde, hvad med aftensmad, Kurt på bageste række knebrer med sidemanden, jeg kan 35 pct. af det i forvejen og sådan er der så meget i vejen. I år tog jeg konsekvensen og meldte mig til fjernundervisning hos FOF i Kgs. Lyngby. Det kan jeg varmt anbefale.

Har lært en masse nye ting, er kommet ‘ind under huden’ på PhotoShop og har kunnet udforske og lære, når det passede mig. Af og til står jeg meget tidligt op i weekenden (kl. 04:00) og nyder freden og stilheden og min Irma-kaffe, og så har jeg sat mig til at studere.

Der er en ledig webredaktørstilling i Udenrigsministeriet, man skal kunne PhotoShop, html, skrive godt – jeg tror, jeg søger den.

—–

Som det vil være flere bekendt, ved jeg mere om, hvad der skete i 1700-tallet end i Danmark i går, jeg modtager ikke reklamer, hader indkøbscentre, Føtex og mælk fra Arla, er med andre ord en sand anakronisme 🙂 og har fået dispensation til at færdes i nutiden.

Men i formiddag er jeg set i Silvan og det var sjovt! En dejlig forretning. Ufatteligt at man kan få et brusehovd med 1-strålefunktion, Anti-kalk-fætter og vandspareindsats, 58 cm stang og 150 cm VA-godkendt bruseslange for 199 kr. – det sparer tre timers arbejde med at gøre den ren, forrige lejer har haft. Der er altså noget over de der byggemarkeder… dejlig følelse at gå der med en sort mur-spand som indkøbskurv “sammen med de andre gør-det-selv-folk” – ti hi, også selv man bare skal have nogle radiatorsidefjelde…

2 Svar
 1. René Larsen
  René Larsen siger:

  Hej Hanne.

  Du godeste – hvordan orker du dog alle disse aktiviteter! Jeg bliver helt forpustet bare af at læse om dem.

  Ikke bare udfører du dem; du skriver også en masse om dem. Man skulle have din energi.

  Vi ses på lørdag.

  René

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.