,

Moderne pakning

Moderne pakning

Der var engang…

Når jeg tidligere skulle pakke til en rejse, uanset rejsens varighed, startede jeg altid med sokker, trusser og rene T-shirts; herefter kom tandbørsten og lignende grej.

Det er der i nyere tid vendt godt rundt på: Først opladeren til telefon og tablet, så iPhonen, iPadden og AirPods. Så medicinen. Så opladeren til tandbørsten. Så kugledynen som er stort set umulig at få pakket ned i den tilhørende rejsetaske. Først derefter kommer turen til det med sokkerne. Når jeg kigger på denne opremsning, er det tydeligt, at jeg er blevet gammel. Men pyt med det jeg har det jo ganske udmærket.

Egentlig ville jeg have haft mit rigtige kamera – et Nikon D40 – med, men der er ikke plads i tasken. Så det må blive ved telefonens kamera, selvom billederne bliver mere “flade”.

Turen går til

Turen går til Bornholm. Jeg er spændt på det, men det skal nok blive godt. Vi lægger programmet efter dagsformen. Det er god planlægning. Jeg ser frem til at se på øen med de øjne, andre også ser den med. Som 14 – 16-årig havde jeg ikke sans for natur og den slags pjat, og derved adskilte jeg mig vist ikke fra andre teenager.

Min ønskeliste

 • At få nogle gode snakke
 • At hygge
 • At få en længere forklaring på en slowjuicer
 • At være udendørs
 • Saltstegte sild med sennep, bløde løg og rødbeder. Mine værter bryder sig heldigvis heller ikke om røgede sild 🙂
 • Christiansø som jeg undrer mig over aldrig at have besøgt. Postbåden Peter sejler ikke længere fra Svaneke. Nu tager man afsted fra Gudhjem.
 • Hammerhavn og Hammerknuden
 • Se på hotel Østersøen i Svaneke, hvor jeg vaskede op en eller to somre. Der var vist også noget med at stege noget kød på en kippande. Hende der stod for køkkenet var temmelig humørsvingende. Man vidste aldrig rigtig, hvor man havde hende. Også det afhang af dagsformen.
 • Se huset jeg boede i i Svaneke.
 • Måske også huset i Vestermarie.
4 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Rigtig god tur, Hanne. Det med elektronikken kender jeg også til. Under min nys overståede ferie var håndbagagen stort set fyldt op med computer, kameraER, barbermaskine og opladere. Det var kun lige, at der var plads til medicin og røgtobak. Næste gang overvejer jeg at skifte fra rygsæk til kabinekuffert 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Tak skal du have! Det er spændende.

   Det var sørme godt, du havde alt det det dyre, vigtige grej i håndbagagen; uha hvis det (også temporært) var forsvundet. Det er mange penge, vi slæber rundt med. Selv jeg har tænkt på en kabinekuffert. Rygsækken er efterhånden blevet for lille. Jeg ville jo egentlig gerne have haft mit Nikon med, men at slæbe på flere løsdele sammen med syv kilo kugledyne… 🙂

   • Eric
    Eric siger:

    Ja, det vigtige (fx medicin) og det kostbare skal absolut i håndbagagen. Og så skal man passe på alligevel – i Amsterdams lufthavn advarede højttaleranlægget gentagne gange mod lomme- og andre tyve.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.