,

Klar, parat, start

Så er der pakket til en hel måned på Telendos og hele hytten er gjort rent, og her er næsten lige så fint, som da jeg havde min private rengøringshjælp Gyda. Det gør det rart at komme hjem igen. Jeg mangler at vaske gardiner, men det må vente til september.

I bagagen er også alt det, jeg glemte sidst – inkl. medicin herunder Antabus, en mus med sender, neglerenser, dykkermaske og snorkel. Jeg plejer at have omkring 13 kilo, og jeg er spændt på, om det holder denne gang også. Jeg har taget mere tøj med, men det vejer jo ikke alverden. I hvert fald vil jeg aldrig nogensinde komme op på de 30 kg, man må have på rejser på fire uger eller mere. Jeg undrer mig altid over, hvad det dog er, folk slæber med som gør, at de må betale overvægt.

Noget, der fylder, er alle opladerne. Der er en oplader til kameraet, en til iPhone, en til tandbørsten og en til eBogslæseren. Tænk om producenterne kunne enes om en standard for opladere, så ville det hele være meget nemmere.

Jeg har også sørget for at min babycomputer (det hvide, der stikker ud på billedet) er opladet og opdateret. Jeg har downloadet Adobe Digital Editions til den lille computer, så jeg kan købe nye e-bøger, hvis jeg skulle komme i bekneb for læsestof. Man skal aldrig gå ned på udstyr.

Nu mangler jeg bare at sove, inden det hele går løs. Flyet letter kl. 07:00 og inchek åbner kl. 05.00. Når jeg skal have styr på det sidste, skal jeg op kl. 03:30, oh hvilket ukristeligt tidspunkt. På udrejsen betyder det dog ikke så meget. Det er mest hjemturen, der føles lang. Jeg har altid haft det sådan, at når rygsækken til hjemrejsen er pakket, vil jeg bare gerne stå i Kastrup så hurtigt som muligt.

Loading comments...