,

Klar, parat, start

Så er der pakket til en hel måned på Telendos og hele hytten er gjort rent, og her er næsten lige så fint, som da jeg havde min private rengøringshjælp Gyda. Det gør det rart at komme hjem igen. Jeg mangler at vaske gardiner, men det må vente til september.

I bagagen er også alt det, jeg glemte sidst – inkl. medicin herunder Antabus, en mus med sender, neglerenser, dykkermaske og snorkel. Jeg plejer at have omkring 13 kilo, og jeg er spændt på, om det holder denne gang også. Jeg har taget mere tøj med, men det vejer jo ikke alverden. I hvert fald vil jeg aldrig nogensinde komme op på de 30 kg, man må have på rejser på fire uger eller mere. Jeg undrer mig altid over, hvad det dog er, folk slæber med som gør, at de må betale overvægt.

Noget, der fylder, er alle opladerne. Der er en oplader til kameraet, en til iPhone, en til tandbørsten og en til eBogslæseren. Tænk om producenterne kunne enes om en standard for opladere, så ville det hele være meget nemmere.

Jeg har også sørget for at min babycomputer (det hvide, der stikker ud på billedet) er opladet og opdateret. Jeg har downloadet Adobe Digital Editions til den lille computer, så jeg kan købe nye e-bøger, hvis jeg skulle komme i bekneb for læsestof. Man skal aldrig gå ned på udstyr.

Nu mangler jeg bare at sove, inden det hele går løs. Flyet letter kl. 07:00 og inchek åbner kl. 05.00. Når jeg skal have styr på det sidste, skal jeg op kl. 03:30, oh hvilket ukristeligt tidspunkt. På udrejsen betyder det dog ikke så meget. Det er mest hjemturen, der føles lang. Jeg har altid haft det sådan, at når rygsækken til hjemrejsen er pakket, vil jeg bare gerne stå i Kastrup så hurtigt som muligt.

22 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Så må du have en rigtig god tur! Håber, du får mulighed for at komme online og poste nogle billeder af alt det spændende, man kan se på sådan en ø.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Tak skal du have.

   Jeg skal nok komme online hernede fra. Der er Wifi på hotellet og også på Restaurant Rita. Faktisk er forbindelserne overraskende gode.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Mange tak – den kan kun blive bedre 😎

   Årh ja sko og bøger, det giver jo en hel del vægt. Jeg har min lille e-bogslæser, som kun vejer 166 gr og der har jeg alle mine bøger.

 2. Jørgen
  Jørgen siger:

  Også jeg ønsker god tur, god ferie, gode oplevelser i Syden. Jeg går ud fra du er undervejs nu, men det ser måske ud til det har været lidt svært at sove fordi du har svaret på kommentarerne lidt i 2 i nat. Det sker der nu ikke noget ved, fordi – som Eric skriver – du kan snuppe en siesta når du kommer frem (eller i flyet).

 3. Lene
  Lene siger:

  Kan du have en rigtig god tur. Jeg er sådan en, der skal have lidt af hvert tøj med, for tænk nu hvis 🙂 Men på en sol-svømmeferie har man nok ikke brug for så meget.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Tak skal du have.

   Jo, men tøj vejer jo ikke så meget, så jeg forstår stadig ikke, at det kan blive så tungt.

 4. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Tænk at jeg skulle havne i de overskudsagtiges rækker.
  Jeg lover dig, at det bliver en fantastisk ferie!

 5. Eric
  Eric siger:

  Oh, forventningens glæde slår alt! Det er sødmefuldt at gennemgå checklisten og vinge af: V, V, V … Knap så sødmefuldt er det at skulle op klokken støn:støn, men du kan nappe en siesta, når du kommer frem.

  Lad os høre fra dig, hvis der er forbindelse fra fx Ritas. Vi skal jo derned om en måneds tid, og så er det godt at vide, om der er kommet en løs flise på promenaden eller noget så revolutionerende som en ny taverne. Bon voyage!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Du har fuldstændig ret, forventningens glæde er stor.

   Jeg ved fra sidst (maj / juni) at den lille ældre mand i minimarkedet er udskiftet med en yngre model. Den gamle arbejder nu på den anden side (på Kalimos), på havnekajens taverne, hvor han serverer øl og oliven og gerne en bid brød til.

   Jeg skal nok holde øjnene åbne for eventuelle løse fliser og rapportere her. Hotels (Porta, potha) har en fin internet forbindelse. Mit badetøj ligger øverst i rygsækken, så jeg kan hoppe i poolen med det samme. Jeg glæder mig allerede til den første dukkert.

 6. Pia
  Pia siger:

  Afrejse allerede – hvor tiden dog flyver.
  Allan og jeg har tilsammen ikke engang den vægt de fleste har i en kuffert, og de vejer for det meste nøjagtig det samme på hjemturen som på udturen. Det er uhyre sjældent vi køber noget med hjem fra rejser.
  Rigtig god ferie.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Ja tiden flyver.

   Jeg køber heller ikke rigtig noget med hjem. Jeg mangler jo ikke noget. Men jeg har selvfølgelig muligheden og det er rart. Kalymnos er en svampefiskerø og der er gode muligheder for at købe lækre svampe med hjem.

   Tak skal du have.

 7. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Ellen

  Årh ja, det kan jeg godt se. Så langt var jeg så mænd ikke, da jeg sjældent bringer noget med hjem. Jeg har ikke rigtig nogen at give det til, og selv mangler jeg ikke noget overhovedet.

  Tak skal du have 🙂

 8. Ellen
  Ellen siger:

  Det er ikke det, jeg tager med på rejsen, der vejer – det er alt det, jeg tager med hjem fra mine rejser: tøj, bøger, stoffer (altså dem man syr af), specialiteter af forskellig art fra stedet eller stederne …
  Rigtig god tur 🙂

 9. Fie
  Fie siger:

  Hej Hanne
  Du må have en rigtig god tur og håber vejret er med dig dernede, pas nu rigtig godt på dig selv og nyd nogle gode vandreturer 🙂

  Knuzz Fie

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.