,

Kampen med Microsoft

Kampen med Microsoft

Som nævnt giver jeg ikke op

Kampen med Microsoft er sikkert først lige begyndt

I dag sendte Microsoft support denne besked:

Kære Hanne,
Jeg fik beskeder fra min overordnet medarbejder, at vi har ikke konkrete svar på hvad status er, hvad der vil ske og hvordan du kan have en dialog med “dem”.
Alle vores sager og samtaler gennemgås og evalueres og det bliver besluttet, hvad det skal gøres næste.
Hanne, du kan klage ved at bruge HUB feedbeck og holder kontakt med os.

Jeg svarede følgende via deres Feedback HUB (gad vide om mennesker læser den?)

København den 5. oktober 2021

Kære Microsoft

Siden den 3. september 2021, hvor en supporter slettede min bruger, hvorefter maskinen var ubrugelig og jeg havde en udgift på x kr. for at genoprette brugeren, så jeg igen havde en brugbar PC, har jeg forsøgt at få en dialog med jer. Det har været resultatløst.

Jeg har sendt jer i alt 12 mails, uden I har reageret med andet end at lukke disse to sager: Case #:1027761639 og Serviceanmodning nr.: 1029335537.

Hver gang jeg har fået en mail fra jer, også dem med titlen ”Fortæl os om dine seneste Microsoft-supportoplevelse” har jeg svaret prompte, men jeg har intet hørt.

Supporteren, der håndterede 1027761639, har modtaget mine beskeder, men ikke reageret overhovedet udover inden for den seneste uge at oplyse, at sagen var lukket. Det er jeg fuldt ud klar over – det er jo det, der er problemet.

Jeg er også klar over, at den pågældende medarbejder ikke har kompetence til at iværksætte godtgørelsen, men så må hun sætte mig i forbindelse med en medarbejder, der har de nødvendige kompetencer og som jeg kan få en dialog med.

Den supporter, der åbnede Serviceanmodning nr.: 1029335537, beklagede meget, at jeg intet havde hørt, og lovede, at der nu ville ske noget.

Der er herefter ikke sket andet, end at jeg blev henvist til den første supporter, der oplyste, at sagen var lukket, og herefter har jeg tillige fået besked om, at også Serviceanmodning nr.: 1029335537 er lukket. Jeg har skrevet og spurgt om årsagen til lukningen af denne. Jeg har ikke fået svar.

Det forekommer ganske umuligt at komme i kontakt med kompetente medarbejdere hos jer. Det er helt urimeligt. I har dejlige produkter, som jeg er en meget glad bruger af gennem mange år, men det kan ikke være sandt, at man ikke kan få en dialog med jer. Produkterne er jo altså ikke gratis.

Her mere end en måned efter den 3. september er jeg blevet spurgt om maskinens aktuelle status. Status er glimrende, men det skyldes bestemt ikke Microsoft support.

Herudover kan jeg ikke se, hvad hændelser godt en måned efter den 3. september har med sagen at gøre. Hvad havde I forestillet jer, jeg skulle have gjort i en hel måned uden en brugbar maskine? Jeg er afhængig af min PC, som jeg naturligvis ikke kan være foruden i en hel måned.

Nu må der altså ske noget i denne eller disse sager. Jeg har ventet længe nok allerede.

Mine krav er:

  1. at åbne en dialog med en overordnet, kompetent medarbejder og
  2. at få godtgjort mine udgifter til genopretning af maskinen i starten af september

Venlig hilsen
Hanne B. Stegemüller

Nu er det spændende, om der sker noget

Jeg har ikke de store forhåbninger til en klage, der indsendes via en “Feedback-ting“. For at være på den sikre side sendte jeg også hele Worddokumentet som vedhæftet fil til afsenderen af dagens mail. Min mail og forhåbentlig også Worddokumentet indgår vel på en eller anden måde i deres sagsstyringssystem?

På den anden side set kan det ikke være sandt, at en verdensomspændende mastodont, der stort set har et faktisk monopol, ikke reagerer på kundehenvendelser, nærmest  bare sylter dem, og formentlig håber på, at kunden giver op efter en vis tid.

Den korte tid for nogle år siden, hvor jeg forsøgte mig med det gratis Linux, var supporten væsentligt bedre.


Flere poster om kampen med Microsoft her.

2 Svar

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.