Jubilæum

I dag har jeg fået ECT-behandling nummer 25 (10 i november, ni i marts/april/maj og seks i denne her omgang). På mig er det en meget virksom behandling. Der er selvfølgelig problemerne med hukommelsen, men de burde jo være helt ovre efter tre måneder, og i hvert tilfælde er de problemer mindre, end når jeg primært har lysten til at tage livet af mig og ser alting sort i sort.

Nu har jeg fået på skrift, at vedligeholdelses-ECT er godkendt, hvor jeg skal komme ambulant hver fjerde uge og få behandlingen. Det er super godt, og det ser jeg frem til. Jeg vil jo gerne bevare mit eget liv derhjemme og så bare komme her ambulant. Jeg skal have spurgt, om jeg inden disse behandlinger skal tage mindre Lamictal og Lithium af hensyn til krampeanfaldene, sådan som jeg har gjort, mens jeg har været her. Jeg synes, man får en god behandling i det psykiatriske system.

—-

Når jeg ser denne og forrige post på min iPad vises der indledningsvist et kæmpe stykke whitespace og så kommer teksten først langt ned ad skærmbilledet. Ser I det på samme måde?

12 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Jeg ønsker for dig, at det vil hjælpe dig grundigt med den ekstra ETC!
  Og jeg har heller ingen “hvide pletter” 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Jeg håber også inderligt, at den ekstra ECT vil hjælpe.

   Jeg har prøvet at skrive til support om den manglende support af manglende white support men de genkender ikke problemet.

 2. Kaja Ludvigsen
  Kaja Ludvigsen siger:

  Hej Hanne, jeg har en Air 2, jeg har ikke noget whitespace.

  Håber du får en god weekend, hilsen Kaja

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kaja

   Tak for info Kaja, det glæder mig at du ikke har whitespace. Måske er jeg selv den eneste, der har det? 🙂

 3. Donald
  Donald siger:

  Herfra skal bare lyde et tillykke med at det går fremad. Jeg kommer til at tænke på alt muligt opmuntrende, når du fortæller hvor depressiv du har været, måske er jeg mere heldig tænker jeg, at jeg kan glæde mig over et egern, en mælkebøtte, der sprænger asfalten, en selvsået studenternellike, stormen, som vasker stranden ren, en død sæl som er mad for en natlig ræv og den slags – det springer mig i tankerne. Jeg er glad for dine positive kommentarer til mine billeder på min blogg.
  Jeg ønsker dig en god week-end.

  Forresten har jeg ikke meget whitespace inden texten her på stegemueller.dk, men jeg har ikke prøvet at ændre vindue-størrelse (det kan somme tider skubbe rigeligt rundt med tingene på et indlæg). 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Donald

   Tak for “teløgge”; jeg glæder mig også over, at det går den rigtige vej, og det skal det også snart. Jeg orker snart ikke at være syg mere. Dette her er min 6. indlæggelse siden 5/6-2014, man skulle næsten ikke tro. det kunne lade sig gøre.

   Dejligt at du (heller) ikke har whitespace. Måske er det kun min iPad Air, der ikke vil lege med?

   • Donald
    Donald siger:

    Tak for svar 🙂

    Prøv at stille på text-size eller bogstavstørrelse. Det kan have samme virkning som at browservinduet er for lille.

    • Stegemüller
     Stegemüller siger:

     @ Donald

     Tak for tippet. Det vil jeg prøve. Underligt nok vises siden rigtigt nok på min iPhone.

 4. Eric
  Eric siger:

  Jeg har sådan en rygradsaversion mod ECT, men jeg har ikke noget at ha’ den i, udover at det er en barsk ting at udsætte “kontrolrummet” for. Men det er medicin jo også nemt, og er gavnen bedre end bivirkningerne, er det ikke svært.

  Hos mig ser alt fint ud i såvel Explorer som Chrome og i forskellige vinduesstørrelser – det funger’, som det skal.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja det er helt rigtigt, at ECT er en barsk ting, for mig fungerer det bare helt fantastisk – meget bedre end medicinen. Jeg spiser temmelig meget medicin, men alligevel havner jeg i disse her forfærdelige sorte huller, så jeg tror ikke helt på det mere. Jeg vil så gerne have et normalt liv igen, sådan et med arbejde, udfordringer og kolleger, og hvis vedligeholdelses-ECT kan være med til at give mig det, er beslutningen ikke svær.

   Når jeg ser siden på min computer er alting også i orden, men ser jeg den på min iPad Air, indledes der med et enormt whitespace. Jeg har sendt en bugrapport til firmaet, for det skal da bare fungere.

 5. Birgit
  Birgit siger:

  Nej, det ser fint ud, der er hverken en kæmpe eller et lille stykke whitespace.
  Det er godt at høre, at det går fremad. Folk opfatter jo nok behandlingen som lidt kontroversiel, så det er ret interessant at høre, hvor stort udbytte man faktisk kan have af det. Jeg håber du snart er ovre dine hukommelsesproblemer.
  Hav en dejlig weekend. 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kære Bix

   Velkommen til min blog og mange tak for din kommentar, der lige skulle godkendes først, da det er første gang, du kommenterer her. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Melita, der er overlæge herude, siger, at ECT er den bedste behandling mod depression, og så virker den hurtigt i modsætning til hvis man fx skal finde noget nyt medicin, hvor der snildt kan gå otte uger, inden man ved, om det virker.

   Janne Baatz i DPC vil henvise mig til hukommelsesklinikkken og det, håber jeg, kan give pote. Jeg synes, der er mange fine tilbud i systemet, og jeg går efter dem alle sammen. Man skal være lidt vedholdende for at få tilbuddene, men så findes de som sagt også.

   Også god weekend til jer to!

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.