Jeg vil vente ved telefonen

Jeg vil vente ved telefonen

En gammel traver

Gustav Winckler sang bl.a.

Jeg vil vente ved telefonen på dit svar,
og først nu kan jeg forstå,
hvor sød du var.
Måske der er et lille håb for mig endnu,
osv

På samme måde har jeg ventet ved telefonen uden at få et eneste kald på min første arbejdsdag. Jeg har ellers taget mine bedste og nyeste jeans på samt mine nye smarte ruskindsstøvletter, så jeg kunne tage mig lidt godt ud i telefonen.  Og støvsuget og alt det der, man skal have styr på, inden man går på arbejde.

Jeg har siddet 1½ time trofast foran skærmen og stirret på den iført headsettet. Efter det første kvarter ringede jeg til min instruktør og sagde, at jeg ikke kunne forstå, at jeg ikke fik nogen kald. Han sagde, at det lød rigtig nok. Vi gennemgik de ikoner, der skulle være aktive i telefonsystemet, og det virkede okay. Så jeg ventede videre.

Da kl. blev 16:30 tænkte jeg, at der måtte være noget galt, så jeg kontaktede systemets supportere. Og det viste sig, at selve telefonfunktionen ikke var slået til, så der kunne slet ikke komme indgående kald igennem. Det er da en brøler der vil noget på den første arbejdsdag! Instruktøren sagde “ikonet ved siden af…” Mit ikon til venstre lyste fint grønt, men det skulle have været det til højre…

Post scriptum

Da jeg fik orden på ovenstående knap begyndte der faktisk at komme kald igennem. Det ene drejede sig om levering af en bårebuket, hvor pengene var trukket, men butikken (som hedder floristen) ikke kunne se indbetalingen. Det har jeg ikke en kinamands chance for at svare på, så den kunde måtte jeg stille videre til kundeservice. Herefter var der et “blankt opkald” altså ikke nogen på linjen, så da jeg havde sagt “hallo” flere gange, lagde jeg røret.

Det var den arbejdsdag; men jeg er på igen i morgen, så går det nok lidt bedre. For at fejre dagen vil jeg nu gå ned i den lokale GLS-shop og hente to nye puslespil og gøre mig store overvejelser om jeg skal starte med katte-1 eller katte-2

2 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja det var lidt af en fuser, men jeg er klar igen i morgen. Bedre held næste gang.

   Ja jeg har tørret skærmen af, hvis du mener Gustav Winckler fra 1978. Tænk er det virkelig så mange år siden?

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.