,

Tanker om pension jeg kan ikke mere

Tanker om pension jeg kan ikke mere

Overskriften er ikke ny

Tanker om pension jeg kan ikke mere

Min arbejdsgiver har nu i samarbejde med kommunen sygemeldt mig med virkning til og med udløbet af min kontrakt – dvs. til og med 1. oktober. Han har allerede fået ansat en anden. Fleksjobbere er en hyldevare.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tænke om det, ud over at jeg p.t. ikke er i stand til at varetage opgaverne. Jeg ryster for meget til at skrive i bare nogenlunde tempo, og min stemme ryster ind i mellem så meget, at kunderne kan tro, jeg græder – men det gør jeg ikke. Jeg kan ikke sidde roligt på en stol i den tid, arbejdet kræver.

Jeg havde i forvejen booket et møde med min sagsbehandler, så nu er der flere emner, der skal drøftes. Jeg overvejer at søge en førtidspension, fordi jeg ikke orker det ene lille fleksjob efter det andet. Lovgivningen siger, at et fleksjob skal være væsentligt og varigt – men virkeligheden er anderledes. Jeg har nu været i seks fleksjobs siden 1. januar 2016. Jeg orker ikke flere.

Piller mod bivirkninger

Der findes mange slags piller. Jeg har netop hentet nogle mod bivirkninger. ‘Vi’ arbejder i en hel del bivirkninger og det skulle disse piller være gode mod.

Jeg er blevet tilknyttet en specialiseret enhed, der arbejder med komplekse problemstillinger. Farmaceuten og psykiateren er simpelthen så søde og dygtige. De siger hele tiden, at de vil  prøve på at hjælpe mig så godt, de kan. Jeg tror dem!

Til Bispebjerg Hospital

Jeg har en række bevægeforstyrrelser, som de gerne vil sende mig til Bispebjerg Hospital for, da billedet er ukarakteristisk. De vil gerne have en second opinion.

Træt af det

Jeg er ved  at være træt af at være syg. Bortset fra en periode på 1½ år, har jeg haft sygdom inde på livet i en eller anden grad siden 2014. Nu gider jeg ikke mere.

Cyklen

Som flere af jer rådede mig til, har jeg sat cyklen tilbage til cykelhandleren, i håbet om at han kan sælge den. Jeg havde faktisk forventet, at han købte den, når den nu kun har kørt ca. fem kilometer – men nej. På hospitalet kunne jeg godt cykle med ‘psykisk støtte’, men herhjemme gik det ikke. Det er virkelig ærgerligt.

2 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Jeg synes jo godt, Interflora kunne have givet dig en chance for at blive rask nok til at vende tilbage til jobbet, men det kunne de åbenbart ikke.

  Jeg tror på, at du kan have en udmærket tilværelse på pension, så jeg synes, det er meget fornuftigt at søge en pension nu. Skulle du blive frisk som en havørn i mellemtiden, er der intet, der forhindrer dig i at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

  Det er meget forfriskende at læse, at du har stor tillid til dine samarbejdspartnere i sundhedsvæsenet. Den slags er mindre udbredt, end man skulle tro.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Næh det private arbejdsmarked er barskt. På den anden side: jeg skulle jo alligevel holde op den 1/10. Ved at sygemelde mig, får jeg løn i hele perioden, og det er jo fint nok. og jeg regner da med, at jeg også få flekslønstilstkud.

   Ja jeg tror simpelthen at løsningen med pension er den rigtige. Jeg har været nok igennem, og tror, jeg er berettiget.

   Ja for søren jeg har så stor tiltro til farmaceuten og psykiateren. De er stille og rolige og forklarer hvad de foretager sig, jf at det jo ikke er bolsjer, jeg spiser.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.