Forberedelse

Effektivt jobcenter

Det er i morgen

Det er i morgen, jeg har min første vagt hos Interflora, og ham, der skulle introducere mig til systemerne mv., har været her i dag. Heldigvis fik jeg taget nogle noter, selvom han havde vældig travlt. Noterne er nu tilmed renskrevne.

Nu har jeg så siddet og gennemgået alle fire systemer stille og roligt: tjekket at jeg kan tilgå linket, at jeg kan logge ind og at hvert system giver nogenlunde mening for mig. Jeg skulle jo gerne være klar i mælet, og have styr på systemerne, når jeg første gang kl. 15:00 siger “Det er Interflora goddag. Hvad kan jeg hjælpe med?” for sådan skal man sige; det har jeg også spurgt til. Jeg tror, han syntes, jeg havde mange spørgsmål. Men der var jo ligesom kun et skud i bøssen.

På medhør

Vi har aftalt, at han lytter med en times tid i morgen. Det er lidt grænseoverskridende, men jeg vil på den anden side set gerne have det, så han kan rette mine fejl med det samme, og så jeg ved, om jeg er på rette spor eller ej. Men det er lidt som at skulle til eksamen.

Mangler vin og chokolade

Jeg har sat mig ind i de primære produkter – blomsterne – men jeg skal også have styr på vin, chokolade og kort. Der er sådan set arbejde nok, inden jeg kommer til det egentlige arbejde.

Spændt

Det ville være løgn, hvis jeg sagde/skrev, at jeg ikke var spændt, for det er jeg. Jeg håber af hele mit hjerte at få en succes i dette job, for det har jeg brug for nu, og jeg vil gøre meget for at få det. Samtidig husker jeg mig selv på, at de første tre måneder i et nyt job altid er vanskelige, og at jeg der er meget usikker.

2 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Du har en god og velartikuleret telefonstemme, så den del vil gå fint. Tilbage er chokoladesortimentet og botanikken, hvor man ikke klarer sig med sprogblomster, men det ændrer ikke på, at du har et godt udgangspunkt. Lykke til!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Mange tak.

   Jeg har overvejet at sende en buket til mig selv på min snarlige fødselsdag for at se, om det virker 🙂 Lige nu har jeg haft udfordringer i flere browsere selvom jeg har clearet cache mv. Det må være selve serveren, der ikke har det så godt. Det kan da i hvert fald ikke være min fejl.

   Jeg vil dog undlade at smage på al vinen og chokoladen, idet jeg lige har købt nye jeans 🙂

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.