,

Jeg glæder mig

Jeg glæder mig

Det bliver så rart

Jeg ser sådan frem til at starte i mit kommende job og til at få orden på mit arbejdsliv igen. Det er alt for mange år siden, der har været det. Det er en belastning ikke at kende dagen efter at den ene eller den anden kontrakt løber ud, eller jeg selv siger op på grund af overbelastning.

Der har været alt for meget kontakt til jobcentret, så selvom de er søde og flinke, vil jeg gerne slippe for kontakten til dem.

Starten er desværre udsat nogle dage, idet ham, der skal installere diverse programmer og headset, er blevet syg. Det er ærgerligt, men sygdom er ingen herre over.

Jeg glæder mig til at komme i gang og til at se, om jeg i det hele taget kan finde ud af det, men det burde jeg kunne. Der er noget med nogle systemer. Den del er jeg ikke bekymret for, for det er jeg som hovedregel god til.

Det er mere situationer som: “Goddag Interflora. Jeg vil gerne have en pæn buket til omkring 300 kr.” Hvordan søren ved jeg, hvad en “pæn buket” er? Jeg regner dog med, at jeg vil få en eller anden form for oplæring i sådanne spørgsmål. Herudover har jeg fået at vide, at jeg altid kan stille om til kundeservice, hvis der er noget, jeg ikke kan finde ud af. Der er altså et sikkerhedsnet.

Vagtplaner

Der vil være rullende vagtplaner:

 • Uge A: mandag, onsdag, fredag 15:00 – 17:00
 • Uge B: tirsdag, torsdag 15:00 – 17:00 plus lørdag 9:00 – 12:00
 • Højtider og særlige dage: vist nok 9:00 – 17:00, men det kan jeg ikke huske.
 • Kontakten lyder på 6 til 15 timer ugentligt.

Vi er to, der deler vagterne, og den anden er også en lidt ældre fleksjobber. Vi må bytte, alt det vi vil, bare vagterne altid er besat. Det er jo absolut rimeligt og vældig fint.

På lidt længere sigt

Jeg forventer at kunne undgå de mange indlæggelser, når jeg først er kørt ind i det nye job. Jeg forventer at få det godt og trygt i min egen lille verden med et job, jeg kan bestride og kan lide.

2 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Det bliver spændende. Har de sagt noget om, hvor mange der typisk er kontakt med i løbet af en vagt? Selvfølgelig er der forskel på onsdag og højtider, men sådan i det daglige?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja det bliver meget spændende.

   Der er på en helt almindelig dag 10-12 kald, altså har man lidt over ti minutter til hvert. Det skulle jeg nok kunne følge med til efter lidt træning i deres systemer.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.