Er bivirkninger prisen?

POV har bragt en af mine artikler

Det startede egl. med, at jeg spurgte min redaktør om lidt hjælp til underrubrikken til en artikel jeg skal skrive til Psykiatrisk Center Glostrup. Artiklen skal handle om det forløb, der bragte mig af med bivirkningerne.

Overskriften er om bivirkninger er prisen for at være i den neutrale fase? Altså den fase hvor man hverken er manisk eller depressiv.

Da redaktøren havde set udkastet, sagde han, at det ville han gerne bringe. Jeg føler mig heldig.

Artiklen i POV.International er her.

2 Svar
 1. Lene
  Lene siger:

  Tillykke med optagelsen af din artikel. Det er godt at kunne blive brugt og forhåbentlig til gavn og inspiration for andre.
  God nytår til dig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Tak skal du have. Ja det er nemlig dejligt at kunne blive brugt – meningen er, at den også skal på regionens intranet, selvfølgelig med tilretninger, da jeg så skriver til fagfolk. Jeg har fået opfordringen til at skrive artiklen fra psykiateren og farmaceuten.

   Også godt nytår til dig.

Der er lukket for kommentarer.