Godt nytår

Godt nytår

I aften rinder det ud

Et årti er gået, men jeg er næsten ligeglad. For mig starter der et nyt år hver dag og dermed også et nyt årti.

Julen har været præget af problemerne med det pokkers headset. Jeg kan ikke lægge den slags fra mig på grund af angsten for at miste jobbet, som jeg jo er meget glad for.

Jeg har involveret en hel Facebookgruppe fyldt med dygtige nørder for at prøve at løse problemet. Det var dem, der til sidst foreslog at installere Windows på reservemaskinen, fordi tingene derfra bør virke “out of the box”. Det råd har jeg selvfølgelig fulgt, og jeg har testet det, jeg kan, og det ser ud til at virke, men det gjorde det jo også på Linuxmaskinen. Jeg er ikke rolig, før jeg har haft den første kunde igennem uden at opkaldet går tabt. Jeg er med andre ord bekymret og bange.

Det viser sig, at Linux er kendt for at have problemer med lyd. Det har jeg bare ikke villet indse eller tro på.

Ellers

2019 har faktisk været et godt år, hvor jeg “kun” var indlagt to gange, begge relateret til et job. Det er gang på gang arbejdet, der slår mig ud. Det er min faste overbevisning, at det skal være slut nu, selvom et sygdomsudbrud selvfølgelig ikke er noget, man sådan går og beslutter.

Jeg har fået gang i tastaturet og fået fem artikler udgivet på POV.International (linket fører til artiklerne), hvilket glæder mig meget. Jeg holder af at skrive og gør det så meget som muligt.

Min aften i aften vil være stille og rolig. Jeg bor direkte ud til Hvidovre Torv, som jo er en eminent affyringsrampe, så det bliver sent, inden her er ro.

Du ønskes et godt nytår, uanset hvordan du fejrer det.

2 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Det er spændende, om skiftet til Windows løser problemet med dit headset – tænk, hvis det er s¨simpelt!
  Det er en god platform, du har fået til dine indsigtsfulde artikler.
  Vi har det næppe så slemt som naboer til Hvidovre Torv, men vi er da tæt nok på frontzonen, til at missen er bang allerede nu ved 18-tiden.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja det er spændende med headsettet. Eller måske er spændende ikke det rette ord – det er nervepirrende, og, som man sagde i gamle dage, mine nerver er ikke så gode.

   Jeg er meget glad for at have fået muligheden for at skrive til POV; og jeg smykker mig lidt med titlen at være blevet opfordret til at være gæsteskribent. Det er jeg rigtig glad for. Der er mange timers arbejde i en artikel, men jeg har jo også tiden til rådighed.

   Stakkels Tot som jo ikke forstår, hvad der dog sker.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.