,

En klumme i POV

Endnu en klumme i POV International

Hvis du ikke allerede kender POV International, er det en deficit, for de “publicerer både kvalitetsjournalistik af nogle af medieverdenens mest erfarne stemmer, partsindlæg og analyser fra anerkendte fageksperter og kvalificeret debatstof samt professionelt redigeret borgerjournalistik.”

De har, som de vist eneste, ingen betalingsmur. Det er ikke gratis for dem, men det er gratis for os som læsere/bidragydere. Kan du undvære bare 25 kr. om måneden i støttebidrag, bliver de så glade. Jeg støtter selv, for jeg har meget glæde af dels at læse deres publikationer, dels af at skrive for dem en gang i mellem.

Hvis ikke politiet havde sparket døren ind, ved jeg ikke, hvad der var sket

I dag har jeg en klumme i POV med denne overskrift. Du finder den her: https://pov.international/systemet-kan-yde-livsnodvendig-hjaelp/. Den startede med at være mindst dobbelt så lang, for jeg har en tendens til at forfalde til detaljer, som i realiteten er ligegyldige for fortællingen. Lotte og Kristian, sidstnævnte er “min redaktør”, der begge er journalister af uddannelse, har været behjælpelige med “kill your darlings”, som er en svær kunst, når man selv står som afsender. Selv synes jeg, der er kommet en hæderlig fortælling ud af det.

Og så de små ting:

  • Jeg har været hos frisøren, og det er skønt ikke længere at ligne en uplejet idiot. Vi blev enige om, at det nok var fire eller fem måneder siden, jeg sidst var der. Normalt kommer jeg hver femte uge. Jeg gav ham lidt ekstra som afbigt for de penge, jeg har sparet under nedlukningen. Han har søgt en af hjælpepakkerne, men de dækker kun udgifterne – ikke den tabte fortjeneste. Det forventes, at man har haft opsparing at leve for. Han har kone og børn, så det har været hårdt.
  • I morgen kl. 10:00 skal jeg til neurologen på Bispebjerg. Jeg glæder mig meget til at komme og fortælle, at jeg er ude af næsten al medicinen og derfor har det godt.
  • I overmorgen kl. 13:00 skal jeg i Distriktspsykiatrien. Også der kan jeg komme med fortællingen om at have det godt. Det er fantastisk. Måske er jeg bare Laila-Lalleglad, men sådan må det så være lige nu.
  • Jeg har investeret i et nyt plug-in (et tilføjelsesprogram) ‘Hummingbird’ til hjemmesiden som et led i optimeringen. Lige pt overvejer jeg dog at stoppe abonnementet og kræve min penge tilbage, heldigvis har jeg betalt med PayPal, for der er ikke andet end bøvl med det. Jeg har brugt dage (og nætter) på at få det til at fungere. Ser du af og til hjemmesiden se helt forkert ud, skyldes det dette plug-in. Heldigvis tager jeg to backups hver nat! Jeg kan således altid rulle tilbage.
  • Solen skinner, det er forår og seks grader. Så dejligt.
  • Du ønskes en god dag.
0 Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Siden bruger programmet Akismet i kampen mod spam. Læs her hvordan dine data behandles.