Damhussøen rundt

Damhussøen rundt

Forårsdag omkring Damhussøen

Under de tre ugers indlæggelse gik jeg maksimalt to kilometer dagligt; nemlig turen på brandvejen rundt om hospitalet to gange, hvilket man opfordres til at gøre, hvis man overhovedet kan. Jeg savnede på en måde mine ture om Damhussøen.

Ugen, hvor jeg kom hjem, blev det heller ikke til så meget med at motionere. Jeg havde mere behov for at restituere mig og at finde mig til rette i mit eget hjem igen. Sådan er det hver gang.

Men i dag hvor den vidunderlige forårssol skinner, blev det for anden gang til den lange tur på 6,5 km. Damhussøen rundt. Turen giver næsten de magiske 10.000 skridt.

Parken og søen

Jeg er så heldig, at jeg kan gå først ad villaveje, så gennem Vigerslevparken op til søen, søen rundt og tilbage igen gennem parken. 6,5 km. uden trafik er den rene luksus, når man bor i Hvidovre.

Omkring søen var der ingen afskærmning og lidt småkoldt fra de rullende bølger, men flot så det ud, og adskillige mennesker var ude at gå eller løbe. Det er positivt.

Jeg gør det for motionens skyld og har fundet vandreskoene frem. Hvis man bare motionerer en halv time pr. dag, er man godt med, og det at gå er godt.

Min tur om gennem parken og rundt om søen er: 9.900 skridt, 300 kcal., 6½ km. og tager 1½ time.

Nu må jeg gerne nørde resten af dagen.

4 Svar
  1. Eric
    Eric siger:

    Ja, du har fortjent at nørde 🙂 Jeg nørder uden at have fortjent det – mange bagholdsbyger har holdt mig inden døre i dag.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.