,

Braun type 3210

Braun type 3210

Vel nærmest et klenodie

For mange, mange år siden købte jeg en Braun multifunktionsmaskine Type 3210, og egentlig har den primært stået på sin plads i mange år, når jeg da ikke lige skulle røre dej til mine morgenboller. jeg har syntes, det var for besværligt at vaske den af… silly me.

Jeg tror bestemt, jeg har haft den i 15 år.

Efter Aarstiderne

Nu hvor Aarstiderne er inviteret ind i mit køkken, er maskinen i brug så godt som dagligt. Ingen kan skive gulerødderne så fint, for nu ikke at tale om at snitte rødkålen. Ingen kan blende olie, eddike og sennep så godt.

I dag stod menuen på “Hakkebøf og couscoussalat med agurk og peberfrugt“, og gulerødderne skulle skives tyndt – vupti den klarer Braun som en mis. Hvis du har lyst til at prøve hele eller dele af opskriften fra i dag, anbefaler jeg i det mindste gulerødderne. De forener på smukkeste vis surt og sødt, og det er ikke bare, så man kan ane det, men så man kan smage det! Det med anelserne er ikke rigtig noget for mig.

 

 

2 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Ragelse er hvad man gemmer i 25 år og smider ud dagen før man får brug for det. Heldigt at app. ikke har stået i 25 år!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Du har fuldkommen ret. Da jeg i foråret ryddede ret inderligt op, røg der også et par ting, jeg siden har haft behov. Sådan kan det gå.

   Maskinen virker upåklageligt.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.