, ,

Bøvl med spam

Forespørgsel

Er der nogen af jer, der oplever, at det pludselig er blevet pokkers besværligt og bøvlet at sende en kommentar til mig på min blog?

Jeg spørger, fordi Inge i går blev så træt af det, at hun ikke havde lyst til at være med mere. Det går naturligvis ikke. Hun blev identificeret som spam af Akismet, skønt hun har kommenteret her masser af gange.

Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at min API-nøgle til Akismet var forældet. Jeg har selvfølgelig sørget for at forny nøglen, da det selvfølgelig ikke skal være sådan, at mine læsere giver op. For mig er dialogen vigtig. Kan det være rigtigt, at det er API, der kan forårsage bøvlet? (Jeg har ikke så meget forstand på det.)


Nu har jeg tilskrevet dem følgende – mon så ikke, de tager det seriøst 🙁

Kære Meebox

Godt nytår.

Indimellem er WordPress urimeligt længe om at indlæse side, herunder kommentarer, som læserne sender. Det får nogle af dem til at give op – og det holder ikke. https://stegemueller.dk

Jeg oplever det også selv tit, at den bare står og “koger”, men der sker absolut intet.

Jeg vil gerne have, at I denne gang tager problemet alvorligt. Det er ikke første gang, jeg oplever dette problem. Jeg er kernekunde og betaler for Premium, og så SKAL det altså bare virke – hver gang.

 

16 Svar
 1. Anette
  Anette siger:

  Kun det tidligere nævnte med at den har glemt hvem jeg er – iform af at huske oplysninger, ikke at jeg skal godkendes igen.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Anette

   Godt der ikke er kommet nye problemer til!

   Med hensyn til det irriterende problem med, at du skal skrive dine oplysninger hver gang, undrer jeg mig meget, da ingen andre har rapporteret dette problem. Jeg har heller ikke selv oplevet det. Det får mig til at tro, at vi skal lede efter noget på din PC. Jeg vil tro, at den tømmer det, der hedder cache, hver gang du enten tænder eller slukker din maskine.

   Definition på cache: “Groft sagt er en cache et “midlertidigt lager”. I forbindelse med en browser (som du sidder og kigger på nu) er en cache den funktion, der midlertidigt gemmer den side, du sidder og kigger på, så den er hurtigere at finde, hvis du skal bruge den ingen inden for et par minutter.”

   Oplever du det på andre websider?

   Jeg tror, jeg har fundet en løsning, som du i hvert fald skal tjekke:
   (Jeg sender skærmprint til din mail, så det er lettere for dig).

   1) Lige over Startknappen har du et søgefelt. Skriv “cache” (uden anførselstegnene) i feltet.
   2) Klik på det menupunkt, der hedder WebCache.exe – du får nu et billede, der hedder “Egenskaber for internet”
   3) Nederst har du et lille afkrydsningsfelt “Slet browserdata ved afslutning”. Har du flueben her? Hvis ja så skal du fjerne det.
   4) Log ind på min blog igen og se, om det har hjulpet. Giv en tilbagemelding.

 2. Jørgen
  Jørgen siger:

  Jeg har ikke registeret besvær. Hvorfor er Akismet-nøglen forældet? Jeg har bemærket, at man skal betale et eller andet, men det har jeg ikke gjort endnu, og tilsyneladende virker den fint hos mig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Dejligt at du ikke har oplevet problemer, og mange tak for din tilbagemelding.

   Jeg ved ikke, hvorfor APIen var forældet, for jeg har aldrig oplevet det før. Jeg kunne ikke finde et gratis sted at hente APIen fra, så jeg måtte til lommerne. På en eller anden måde er det vel også i orden, at de vil have penge for deres arbejde. Jeg har vist haft Akismet i over syv år.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Det er dejligt, at du ikke har problemer, men det er bare så pokkers ulogisk. Jeg har allerede fået 1. svar fra udbyderen. De kan godt se, at det er langt under normalen. Jeg har spurgt til, hvad næste skridt er?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Nu har jeg brokket mig til min Webhost, og bedt dem om denne gang at tage problemet seriøst, for jeg er SÅ træt af det. Jeg betaler for Premium, og så SKAL det bare være i orden.
   —-
   Jeg skrev sådan:

   Kære Meebox

   Godt nytår.

   Indimellem er WordPress urimeligt længe om at indlæse sider, herunder kommentarer, som læserne sender. Det får nogle af dem til at give op – og det holder ikke. https://stegemueller.dk/blog/

   Jeg oplever det også selv tit, at den bare står og “koger”, men der sker absolut intet.

   Jeg vil gerne have, at I denne gang tager problemet alvorligt. Det er ikke første gang, jeg oplever dette problem. Jeg er kernekunde og betaler for Premium, og så SKAL det altså bare virke – hver gang.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.