,

Arbejdsmarkedet

I dag er jeg startet på forløbet hos Rebound, og det virker, som om det kan blive godt. Man får en personlig coach, som man afholder enesessioner med. De siger, at de ikke går ind for at sætte folk i kasser, og at alle får et individuelt tilpasset forløb. Jeg er ret spændt på, hvad de kan gøre for mig. Jeg har en fornemmelse af, at mine ansøgninger og mit CV er i orden, men der må jo være en grund til, at jeg ikke kommer til samtaler. Et eller andet skal nok justeres, og det håber jeg på at få noget hjælp til.

Jeg ville faktisk gerne ‘angribe’ nogle brancher og sende dem uopfordrede ansøgninger, men jeg kan ikke lige finde på nogle brancher, der skal bruge det, jeg kan. Det håber jeg også at kunne få noget hjælp til, for jeg er ikke i tvivl om, at der må et eller andet andet til end den traditionelle opfordrede ansøgning; dem har jeg næsten opgivet troen på.

På den positive side: Jeg er vist meget tæt på at have skaffet mig en virksomhedspraktik i fire uger hos min Meebox, som var dem, jeg sendte en uopfordret ansøgning til. Vi har forventningsafstemt, og de lover intet andet end praktikken, ikke et fast job og ej heller efterfølgende konsulentopgaver; det er i orden, når bare man ved det på forhånd. Jeg tror, det kan blive fire sjove uger, hvor jeg giver den gas, og hvor jeg forhåbentlig også kan lære noget nyt. Jeg har tilbudt dem at gå deres vidensdatabase efter i sømmene rent sprogligt og at assistere Sebastian, der står for at flytte kunders sites til Meebox fra andre hostingfirmaer. Det er spændende, om det så også er det, jeg kommer til at lave, men ligegyldigt hvad de tilbyder, er jeg frisk på det, og jeg glæder mig allerede til at komme i gang. Nu skal det bare falde på plads med jobcenteret også, der skal sikkert gang i en bunke blanketter, for sådan er det inden for det system. Jeg ringede til dem i morges, men ham jeg skulle tale med var der ikke, så jeg bad om at blive ringet op, men de har stadig ikke ringet. Jeg må vist ringe og rykke.

12 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Om ikke andet giver praktikken luftforandring, og man kan vel altid lære noget nyt. God fornøjelse!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja luftforandring er et fint ord, og jeg håber på at lære noget nyt i et ungt og dynamisk miljø.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Hans

   Tak for din kommentar og velkommen her. Din kommentar skulle lige godkendes, da det er første gang, du kommenterer her; fra nu af vil alle dine kommentarer gå direkte igennem.

   Jeg håber virkelig, at det på et tidspunkt vil lykkes for mig.

 2. Inge
  Inge siger:

  Det lyder super spændende, hvis det falder i hak med Meebox, god ide at forventningsafstemme ordentligt inden du starter.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Ja jeg synes også, at det er spændende med Meebox, det kunne lige give mig et rygstød og lidt mere at skrive på CV’et, selv om det er kort tid.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.