,

Andrea Berg

Wengen, Bayern

På min første rejse til Thailand traf jeg et tysk ægtepar, Gebhard og Mieke, som jeg med årene kom til at kende rigtig godt. Vi havde mange fælles interesser; en af dem var at vandre, og i fællesskab besteg vi Kilimanjaro i august 2002. Kili er 5.892 meter højt, og det er lidt af en bedrift at komme til toppen. Men når man først står der, er det fantastisk.

De boede i Wengen i Bayern. Efter nogle år blev de skilt, og så ebbede venskabet desværre ud. Jeg ved ikke, hvordan det er gået dem.

Andrea Berg

En anden ting vi delte var den dårlige smag for musik – primært personificeret i Andrea Berg.

Andrea er en rigtig tysk schlagerdronning, som jeg bliver glad af at høre på. Det er på ingen måde stor kunst, det er bare glad musik.

Det er nok lidt dårlig smag – men jeg kan altså godt lide det. Der er især et nummer jeg lærte at kende sammen med Gebhard og Mieke, men jeg kan simpelthen ikke finde det igen. Derfor får du links til andre dele af min dårlige smag 🙂

Lyt og bliv glad!