, ,

Adoptionssagen

Ombygningen

Det er helt sjovt at se de gamle sider med slægtsforskning igen. Hold da op hvor har jeg været flittig dengang, men jeg brugte også ti år på det, og det var det eneste, der optog mig. Jeg blev vist helt habil til sidst

I mange af historierne har jeg indsat billeder fra protokoller osv. Dengang kunne jeg læse den gotiske skrift fra bladet, men det er en færdighed, man skal holde vedlige, og det har jeg ikke gjort, så nu forstår jeg intet af det.

Jeg døjer noget med menuerne: fordi der netop er så meget indhold, løber det “ud over kanten” og jeg kan ikke lige finde ud af at bryde en kolonne op. Det kommer nok.

Jørgen havde problemer med at have sendt en kommentar, og jeg havde også svaret, men pludselig blev de ikke vist. Jeg har testet på en ny testpost, og der lykkedes det fint. Jeg vil være glad, hvis du vil prøve at lægge en kommentar eller to til dette indlæg. Det skal virke!

Jeg kom med posten?

En af de sider jeg var lidt overrasket over at læse igen er denne: Jeg kom med posten, hvor min adoptionssag er beskrevet.

Pludselig kunne jeg se, at jeg gennem de første 2½ år havde været indlagt seks måneder på Rigshospitalets børneafdeling, fordi man troede, jeg var “psykisk og motorisk retarderet”, fordi jeg var så underligt sløv og slap. I første omgang fik mine adoptivforældre da også kun plejetilladelse, fordi det “vil være blodig synd for adoptanterne, hvis det (altså jeg, red.) er retarderet”. Heldigvis var der en socialrådgiver hos Mødrehjælpen, der mente, at “det barn bare trængte til et almindeligt hjem og nogle forældre efter så langt et ophold på en institution.”

Alt det havde jeg lykkeligt glemt, og det er såmænd nok også meget godt.

5 Svar
 1. Kenneth
  Kenneth siger:

  Hej Hanne!
  Spændende at besøge dit website! Det har jeg vist ikke gjort før.
  Glæder mig til at fordybe mig lidt mere på siden.
  Bedste hilsener,
  Kenneth

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Hej Kenneth

   Velkommen til min hjemmeside, og tak for din kommentar, der lige skulle godkendes først, da det er første gang, du kommenterer her hos mig. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   Det glæder mig meget, at du har lyst til at fordybe dig lidt. P.t. er jeg i lidt pjatte-humør, og har sat alle mulige vilde ting sammen, og måske er det for meget. Men det er sjovt at prøve, og det kan jo altid fjernes igen 🙂

   Bedste hilsner
   Hanne

 2. Jørgen
  Jørgen siger:

  I hast en kommentar – og så er er problemer med at få siden frem via fThe Old Reader. / mangler mellem dk og indlægsoverskriften.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.