, ,

W3 Total Cache

På WordCamp hørte vi om W3 Total Cache

W3 Total Cache sørger for at optimere performance, så bloggen vises og opdateres hurtigere. Jeg har nu få installeret W3 Total Cache og synes, jeg kan mærke, at det går hurtigere, at siden vises mere “snap – bang – så står den der”.

Det ville være interessant at vide, om der er nogle af mine læsere har den samme oplevelse af en forbedret hastighed!

W3 Total Cache henter man ned til WordPress som et plugin og installerer det (og når man ikke længere har SurfTown som host kan det lade sige gøre) og det koster ikke så meget som 50 øre. Endnu engang fascineres jeg over alle mulighederne på internettet, og begriber dybest set ikke, hvordan det dog kan lade sig gøre at udvikle alle disse herlige muligheder og dernæst stille dem gratis til rådighed for alverden.

Måske har udviklere af fx plug-ins det, som jeg har det med at lave redskaber til min egen og andres slægtsforskning: det er en passion, som man fuldstændig uegennyttigt bruger en masse tid på, ganske enkelt fordi man mener, det mangler her i verden – vi manglede Nygårds Sedler, ergo lavede vi dem; jeg mangler et systematisk overblik over Thyregod Kirkebog, altså laver jeg den; og når man alligevel har lavet noget, der er brugbart, vil man gerne dele det med andre på nettet.

Hvorfor optimere performance?

Alle undersøgelser viser, at bedre svartider giver en bedre brugeroplevelse, og med en bedre bruger-oplevelse bliver kunden også længere tid på siden. Jeg vil gerne have, at mine læsere bliver på siden og kommer igen, og derfor har jeg fået W3 Total Cache installeret. På et eller andet tidspunkt kan det være, det også viser sig i de forskellige statistikker.

Det vigtigste er dog, at du føler dig godt tilpas her på siden.

2 Svar
 1. Kirsten Bune Rasmussen
  Kirsten Bune Rasmussen siger:

  Kære Hanne

  Det er nok brøkdele af et sekund, det drejer sig om, men jeg opfatter det, som “at siden vises mere “snap – bang – så står den der”.” Bedre beskrivelse findes der ikke. 🙂
  Hilsen
  Kirsten

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Kirsten

   Det er meget glædeligt, at det ikke kun er mig selv, der ser det!

   Hilsen
   Hanne

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.