,

Spar 75 pct. på to minutter

Her er historien om, hvordan man sparer 75 pct. på to minutter

Min kære dagligcykel var begyndt at smide kæden og i morges måtte jeg af to gange på de ni kilometer for at sætte kæden på. Det bageste tandhjul var slidt op. Det holder selvfølgelig ikke i længden, så jeg gik hen til cykelmanden i Haraldsgade og bad ham kigge på det. Efter arbejde gik jeg hen for at hente cyklen. Den var også fin og færdig.

Jeg spurgte, hvad det kostede. “200 kroner” sagde han. Jeg så vist meget overrasket ud, og spurgte hvad han havde lavet. Han havde sat ny krans på. “Nårh ja” tænkte jeg, “det har vel taget en ½ time og så er der det løse og sådan, for kransen koster vel i sig selv 20 kroner”. Han tager ikke dankort og jeg havde ikke flere kontanter, så jeg gav ham mit visitkort og lovede at komme igen i morgen med kontanter (det er et sted jeg ofte kommer, men det var ikke ejeren selv, der var der).

Under denne lille passiar faldt prisen drastisk. Nu blev det kun 50 kroner, og han behøvede ikke mit kort! Lidt forundret gik jeg ud af forretningen og satte mig op på min cykel og kørte glad hjem – 150 kr. mindre fattig. Sært ikke?

2 Svar
 1. Kirsten Bune Rasmussen
  Kirsten Bune Rasmussen siger:

  Kære Hanne

  Jo det var sært, der har nok været 150 kr, der skulle ned i egen lomme i dag, i morgen er det nok ejeren selv, der er i forretningen, så prisen er jo nok 50 kr. Nu må du jo huske at fortælle, om min teori holder.

  Hilsen
  Kirsten

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Kære Kirsten

   Min teori er lige præcis også, at de 150 kr. skulle i egen lomme! Jeg lover at vende tilbage med slutningen på historien.

Der er lukket for kommentarer.